Bibliotheek #4 Haul ~ 15-10-2021

Bibliotheek #4 Haul ~ 15-10-2021

Hallo iedereen!

Welkom bij een nieuwe biebhaul! Ik ben op vrijdag naar Bieb #4 geweest voor weer een nieuwe stapel boekjes!

Ik was toch in de buurt bij de bieb (moest weer eens een keer naar de kapper toe) en besloot gezellig langs te gaan. Ik had ook nog wat boeken gespot online die ik hoopte te vinden en mee te nemen. Zoals de nieuwe van Eva Burgers. Haar adult boeken zijn een beetje hit/miss maar toch probeer ik ze graag. Ik heb heerlijk rondgelopen op zoek naar boeken. En zoals verwacht waren er twee boeken vermist. Gelukkig is eentje gevonden door de mensen van de bieb, maar de ander is mysterieus verdwenen. Ik vond het wel sneu hoor, gegeven dat ik blijkbaar niet de enige was die dag die op zoek was naar boeken die er niet waren. Ik hoorde ze praten en zeggen dat er al 3 andere mensen waren voor mij. Gaat goed dus bij de bieb. Hopelijk kunnen ze het probleem oplossen.

Terug naar boeken, ik heb dus een lekkere stapel boeken en ik ga snel lezen. Eerst nog even wat andere boeken.. Haha, nou dat zeg ik maar ik zie het zo gebeuren dat ik mijn TBR laat liggen en voor deze boeken ga. Je bent een mood reader of niet. XD

STATS: 5 boeken.

Pictures, Emoji, Cute

Bieb 4, Boeken, lezen

Book List, Emoji, Cute
De ratelende robots by Shane Hegarty
Alias by Eva Burgers
Hoe Hors de kroonprins redde by Elisa van Spronsen
Honden voor het leven by Arthur Japin
Iedereen kanjer by Emy Geyskens, Stef van Malderen, Juliette de Wit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: