Bibliotheek #3 Haul ~ 16-10-2021

Bibliotheek #3 Haul ~ 16-10-2021

Hey!

Welkom bij een nieuwe bieb haul! Dit keer Bibliotheek #4~

Normaal ga ik naar twee biebs tegelijkertijd (bieb #2/#3) omdat het gewoon net wat makkelijker was en ook wat beter gegeven de situatie. Maar nu zijn dingen wat soepeler en wat beter dus heb ik, vanwege mijn gezondheid, maar eens gekozen om de bieb bezoeken weer te splitsen, zoals het vroeger was. Ik besloot op zaterdag naar bieb #3 te gaan want daar had ik alle boeken van uit (of geprobeerd). Ik wilde graag wat verse bloed, um boeken om te lezen. En kijk ook zeker uit naar mijn bieb haul voor bieb #2 volgende week!

Ik had meteen geluk vandaag. Ik kwam binnen en liep naar de nieuwe boeken tafels en vond meteen 5 boeken! Daarna bleef mijn geluk bij me en terwijl ik door de bieb loop bleef ik boeken vinden. Zo jammer dat ik maar 12 boeken mag meenemen. XD Ik vond overal wel wat. En ik ben echt superblij want het is lange tijd sinds ik zo geluk had met een bieb #3 haul! Hopelijk blijft mijn geluk want dit is geweldig!

Kan niet wachten om deze boeken te lezen! Nou ja, eerst nog wat andere boeken.. alhoewel.. een boek moest gewoon gelezen worden, ik kon hem niet wegleggen.

STATS: 12 books! 5 graphic novels, 2 non-fiction, 5 fiction.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Songlife by Gerrit de Jager
Meer natuur by Sarah Stirling
De laatste halte by Casey McQuiston
Two Terrible Vikings by Francesca Simon
Influence by Sara Shepard
The Sanatorium by Sarah Pearse
Insta Travel by Kim van Weering
Marsupilami – Hommage: Het beest, #1 by Zidrou, Frank Pé
Vrouwen in ‘t wit #27 by Philippe Bercovici
Roos Vink 4 – Brugpieper Roos Vink Schattig! by Jan Vriends
Vrouwen in ‘t wit #31 by Philippe Bercovici

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: