Bibliotheek #1 Haul ~ 20-10-2021

Bibliotheek #1 Haul ~ 20-10-2021

Hey iedereen~

Welkom bij een nieuwe bieb haul! Gisteren heb ik bibliotheek #1 bezocht en een mooie stapel boekjes meegenomen~

Maar herinner me er wel aan nooit op een woensdag te gaan. Haha, het was echt megadruk met kinderen. En de meesten waren niet aan het lezen. Oh nee. De meeste van de kinderen waren aan het rennen, gillen, schreeuwen, stoeien, en meer. Het was gewoon echt veel te druk. Gelukkig waren er ook wat rustigere stukken en heb ik de drukke stukken even gelaten voor wat het was totdat het rustig was. Een van de stukken was de gang tussen de oudere en jongere jeudgboek-afdelingen. Daar bevinden zich de strips en daar was het mega druk. Dus hoe graag ik ook strips wilde halen, het moest maar even wachten. XD

Ik ben verder echt wel blij hoor dat ik naar de bieb ben gegaan, helemaal moe, maar ook vol met boeken. Ik had deze week echt veel geluk met boeken vinden vooral in de jeugd en stripgedeeltes. En ik was helemaal blij verrast dat ze bij de jeugd een Halloween tafeltje hebben gemaakt met allerlei spook-griezelboeken. Halloween is hier echt nog niet groot maar blijkbaar is er toch iemand die dit wilde doen. Top! En ik heb er een leuk boek gevonden met allerlei raadsels. Ga ik heel snel lezen~

STATS: 12 boeken. 4 non-fictie, 5 graphic novels/comics, 3 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Wat een tijd om alleen te zijn by Chidera Eggerue
Noodweer by Hans Mijnders
The Hatmakers by Tamzin Merchant
Babykookboek by Ouders van Nu
67 seconden by Jason Reynolds, Danice Novgorodoff
Yasmina #1 by Wauter Mannaert
De hartendiefjes #4 by Béka, Thomas Labourot
Oktoknopie #7 by Gerard Leever
Dood en opgegraven #2 by Jocelyn Boisvert, Pascal Colpron
A Wild Child’s Guide to Endangered Animals by Millie Marotta
Monsterlijke raadsels by Victor Escandell
Zwem mee met schildpad in de diepe zee! by Catherine Barr, Brendan Kearney

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: