Recensie: Zoek&Vind: Dinosaurussen

Recensie: Zoek&Vind: Dinosaurussen

Zoek & Vind: Dinosaurussen, Kirsteen Robson, Dinosaurussen, Kinderboeken, ZoekenEen best redelijk leuk puzzelboekje waarin je dinosaurussen en meer moet zoeken!

Ik ben echt een enorme fan van dinosaurussen (de echte dan, niet die kippen die we tegenwoordig hebben) en dus moest dit boekje mee!

Op elke pagina (of vaak zelfs elke twee pagina’s) mag je in dit boek op zoek gaan naar dinosaurussen. Kun jij de dino vinden met een helm? Of een mooie sjaal? En kun jij vinden wie er met een kadootje rondloopt, want tja, dino’s vieren natuurlijk ook verjaardagen. En naast de dino’s is er nog meer te vinden. Zo kun je bijen vinden, kruiwagens, sokken, zeesterren, kloons/tweelingen van dieren, en nog veel meer. Het was, ondanks hoe makkelijk het er uit zag, niet altijd zo makkelijk om alles te vinden. Nou ja, misschien ligt het ook aan hoe moe ik was (gelezen rond 11 uur ‘s avonds). XD

Maar ja, het zoeken was leuk hoor, maar ik had toch wel iets meer verwacht. Vooral omdat er nog best wat pagina’s zijn. Misschien wat leuke weetjes? Misschien een verhaaltje of een mopje? Iets om de monotonie van het boek te doorbreken want tja, nu was ik halverwege wel wat verveeld. Je kunt best het zoekthema aanhouden zelfs met een verhaaltje of een strip.

De tekeningen waren best leuk gedaan. Ik vond de dino’s er soms best eng of hilarisch uitzien afhangend van de tekening. Blij ook zeker dat er geen veertjes waren. En ik vond de kleuren die gebruikt waren ook tof en passend bij de dino’s.

Al met al, ik heb best genoten van dit leuke boek en ondanks dat het erg monotoon werd zou ik hem toch aanraden.

Star rating, 3 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: