Recensie: Waar is de taart?

Recensie: Waar is de taart?

Waar is de taart?, Thé Tjong-Khing, Zoekboek, Kinderboeken, Dieren, Boek zonder tekst, Humor, Veel te zienEen heerlijk zoekboek/prentenboek met zoveel meer leuke verrassingen!

Ik ben een groot fan van Thé Tjong-Khing, heb hem zelfs een keer ontmoet op Elf Fantasy Fair (nu Elfia volgens mij). Supertof! Dus ja, toen ik dit boek zag verschijnen bij een van mijn biebs moest ie mee!

In dit zoek boek gaan we achter een stel honden aan die hun taart willen redden van ratten. Ja, je legt even je taart ergens om af te koelen en BOEM gestolen! Ik vond het leuk om hun achtervolging te volgen door het hele boek heen en heerlijk lachen om alles dat er gebeurde! Want er is nog veel meer! Ja!! Er gebeurde echt van alles op elke plaat en je had op een gegeven moment verschillende karakters die steeds terugkwamen en deel werden van het verhaal. Zoals de kattenvrouw die wordt overvallen door apen. Of het biggetje dat tot grote schrik van zijn ouders allerlei dingen doet die niet echt veilig zijn. Of de slang. En zo is er nog veel meer te ontdekken op deze mooie grote platen. Je blijft maar kijken en wie weet zie je nog een paar bekende karakters van andere Thé Tjong-King boeken! Ik zag bijvoorbeeld Vos en Haas een bankje schilderen (wat weer leidde tot een onzichtbaar beest met een rode kont XD).

En bij de laatste paar pagina’s komt het verhaal en alle karakters samen en ik vond het einde enorm zoet en leuk gedaan!

Aanrader! Voor mensen die houden van Thé Tjong-Kings tekeningen, voor zoekboek liefhebbers, voor iedereen eigenlijk! Dit leuke boek houdt je lekker bezig en laat je heerlijk lachen.

Star rating, 4.5 stars

2 thoughts on “Recensie: Waar is de taart?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: