Recensie: Poep in de dierentuin: het grote poep-mysterie

Recensie: Poep in de dierentuin: het grote poep-mysterie

Poep in de dierentuin: het grote poep-mysterie, Ada Grey, Steve Smallman, Poep, Dierentuin, Humor, Robot, Dieren, Prentenboek, KinderboekHet tweede deel van de poep in de dierentuin serie, ditmaal weer veel poep maar ook robots.

Ik heb het eerste deel 6 jaar geleden in het Engels gelezen dus ik was maar al te blij dat er ook een deel 2 was! Ik kon deze helaas niet in het Engels vinden dus ach dan maar in het Nederlands.

In dit boek gaan we weer terug naar de chaotische en ranzige dierentuin. Tja, zo zou ik het noemen gegeven dat de dieren overal rondlopen of zwemmen, poep overal ligt, en het gewoon enorm goor is. Ik zou er zeker niet willen langskomen, nou ja, misschien als het er zo schoon en netjes uitziet als aan het einde, maar gegeven dat dit dus boek 2 is weet ik nu al dat de schoonte niet lang blijft.

In dit boek hebben we een robot die alle poep opruimt, opzuigt, opblaast, en wat nog meer. Elke dag doet hij het met plezier (als je dat zo wilt noemen gegeven dat het een robot is) en ‘s avonds gaat hij lekker slapen in de schuur. Ik al vrij vroeg een vermoeden wat er ging gebeuren op de tweede dag (gegeven een hint) maar dan nog heb ik genoten van het poep-mysterie en de poep-detective die de zaak wel even gaat oplossen (en daarbij hulp krijgt van verschillende dieren). Het was echt supergoor maar ook hilarisch en een vleugje schattig.

De illustraties zijn nog steeds top, ik vind hoe de dieren zijn getekend erg leuk en die scene dat de dieren werden voorgelezen was gewoon zo lief getekend.

Al met al, krijgen we nog meer boeken over deze gore dierentuin? Want ondanks het ranzige thema wil ik toch wel meer boeken. XD

Star rating, 3.5 stars

2 thoughts on “Recensie: Poep in de dierentuin: het grote poep-mysterie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: