Recensie: Het kook- klieder- en knutselboek voor kinderen

Recensie: Het kook- klieder- en knutselboek voor kinderen

Het kook- klieder- en knutselboek voor kinderen, Rachel Faucett, Knutselen, Kinderboeken, Koken, Non-Fictie, Duiker, CuteVerveeld? Te lang al thuis en je hebt niks meer te doen? Probeer dan echt dit superleuke en geinige boek met leuke recepten, geinige dingen om te maken, en meer!

Ik kan nooit dit soort boeken laten liggen. Ik weet dat ik vaak niks doe van de in de boek genoemde leuke activiteiten, maar dat is vaak ook omdat ik gewoon niet de materialen even in huis heb en het boek vaak toch weer terug moet naar de bieb wanneer ik eindelijk wel spullen heb. XD Tegenwoordig maak ik gewoon foto’s van de dingen die ik graag wil doen!

Met dit superleuke boek ga je echt niet vervelen! Er zitten 60 geweldige, grappige, lekkere, leuke ideeën in. Niet alleen creatief met papier of met spulletjes in huis, maar ook lekker eten maken met simpele recepten. Van cakejes tot ander zoetigheid. Ik vond de combinatie van DIY, crea, en koken, erg leuk gedaan! Ook leuk vond ik dat het boek op het alfabet stond, al was het dan wel jammer als je dan maar 1 dingetje kreeg soms bij een letter.

De beschrijvingen bij elk idee is goed uitgewerkt, duidelijk met foto’s en tekst, en allemaal zijn ze makkelijk te doen. Je kunt het alfabet volgen of gewoon lekker door het boek bladeren en zo kiezen. Je hebt zeker genoeg te doen en je kunt ook nog heerlijk varieren met de ideeën.

Ik heb echt heel veel leuks gezien wat ik echt wil gaan proberen. Zoals die lama’s gemaakt van papierenborden. Of die leuke ijsjes van papier. Of dat lekkere recept voor wat zoets. Ik moet echt even foto’s maken want het boek moet toch echt terug op zaterdag!

Ik zou het boek aanraden! Leuk om te doen als je verveeld bent, leuk voor een zaterdag met regen, en lekker als je honger hebt!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: