Recensie: Grote Anna leert dansen

Recensie: Grote Anna leert dansen

Grote Anna leert dansen, Kathleen Amant, Picture Book, Ballet, Dancing, Picture Book, Children's Books, Girls,Een lief en zoet boek over een klein meisje die voor het eerst op ballet gaat.

Ontmoet Anna, Grote Anna zoals ze blijkbaar ook heet, zij gaat voor het eerst op ballet! En ze heeft er veel zin in. Het boek laat ons zien wat de kinderen zoals leren en doen. Van opwarmingen waarbij ze dieren na doen, tot verschillende posities in ballet, tot oefenen voor stukjes, en uiteindelijk een leuke uitvoering! Ik vond het erg leuk om te lezen wat de kinderen zoal deden op de dansles en wensde dat ik als klein meisje dat ook had kunnen doen. Het zag er zo gezellig uit. En die lerares was echt zo lief en bedacht allerlei leuke manieren om de kinderen iets nieuws te leren.

Ik vond het ook leuk dat er een jongetje in het klasje zat! Vaak zie je bij ballet boeken dat er geen jongens in zitten, dus ik was blij dat er een zat en dat hij ook nog eens goed was in ballet. Vooral springen!

De art was heel leuk (en schattig en de posities goed neergezet) hoor, maar zoals ze in het Engels zeggen, ook erg unnverving. Die grote glimlachen die bijna de oogjes raakten en dat CONTINUE. Soms zag je nog een andere expressie maar het was echt steeds die glimlach.. ook toen het kind sliep.

Ik ga maar eens kijken of ik meer Grote Anna boeken uit de bibliotheek kan halen! Kijken wat ze nog meer beleefd~

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: