Bibliotheek #4 Haul ~ 6-9-2021

Bibliotheek #4 Haul ~ 6-9-2021

Goedenmiddag iedereen~

Welkom bij een nieuwe boekenhaul! Ik ben weer langs Bibliotheek #4 gegaan (ja, ik weet het 6 dagen daarvoor ook, haha).

Ik voel me de laatste paar dagen niet echt lekker dus wilde ik even naar Bibliotheek #4 want boeken vinden om te lezen kalmeert me en leidt mijn hoofd even af van alles. Gelukkig was het mooi weer en kon ik even langs. Ik had al gezien op de site dat er nieuwe boeken zijn die ik maar al te graag wilde (zoals de nieuwe Spekkie en Sproet een serie waar ik een groot fan van ben).

Het was wederom weer lekker rustig in deze bieb rond deze tijd (ik ga rond een uur of half 8 ‘s avonds net een half uur voordat ze dichtgaan), er waren wel wat mensen dit keer maar niet veel. Toch lekker zo’n dorpsbieb. Ik heb lekker gezocht naar boeken en ik had succes. Haha, al moest ik wel even de hulp vragen van een medewerker want ik kon sommige boeken niet vinden. Wat er weer toe leidde dat zij het kantoor in moest omdat daar blijkbaar sommige nieuwe boeken worden gehouden en dat niet één keer, oh nee twee keer. Want een ander boek die ik zocht was blijkbaar ook nieuw en toen besloot ze dat ik ook mocht kijken of er nog andere boeken waren waar ik interesse in had XD. Heel erg lief van haar en ik heb zo nog een boek gevonden die me wel interessant leek.

Dus ja, een goede haul en het heeft zeker even geholpen om me wat minder prut te voelen. Plus, ik heb weer een lekkere stapel boeken om in te verdwijnen. Dat helpt ook!

STATS: 8 boeken. 1 non-fictie en 7 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
De Molukkers by Coen Verbraak
Hoog in de wolken by Iginio Straffi
Een nieuwe vriendin voor Belle by Iginio Straffi
Spekkie en Sproet: Het geheim van de boswachter by Vivian den Hollander, Juliette de Wit
De bouwbaas by Marte Jongbloed, Iris Boter
Meester Monster by Joep Heinen
Ridders, Dino’s en piraten by verschillende schrijvers
Ik weet wat ik wil worden by Erik van Os, Elle van Lieshout

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: