Bibliotheek #4 Haul ~ 31-8-2021

Bibliotheek #4 Haul ~ 31-8-2021

Hoi!!

Een warm welkom bij mijn allereerste post op mijn blog! Welkom bij mijn haul voor Bibliotheek #4 die ik gisteren heb bezocht!

Mijn vakantie was weer voorbij en al had ik geen zin om Bibliotheek #2 of #3 te bezoeken wilde ik wel even wat nieuwe boeken in mijn leven. Gelukkig was het weer alleen maar koud en verder droog dus kon ik even een wandeling maken naar mijn kleine dorpsbibliotheek.

Het was heerlijk rustig, het voordeel van gaan net 3 kwartier voordat de bieb dichtgaat, en ik zag al meteen een boek liggen die ik mee moest nemen. Haha, ja, net een paar minuten binnen en nu al boeken op het oog. XD Nadat ik mijn oude boeken heb ingeleverd heb ik lekker rustig rondgelopen door de bibliotheek heen. Heel jammer dat ze de nieuwe boeken tafels voor de jeugd weg hebben gehaald, daar vond ik altijd makkelijk alles wat nieuw was. Dus maar mijn telefoon erbij gehouden en bij de aanwinsten gekeken wat er zoal was en die opgezocht. Werkt, maar hopelijk volgende keer hebben we gewoon weer de nieuwe boeken tafels.

Ik heb dus lekker genoten van de bibliotheek en een leuk stapeltje boeken meegenomen, ik ben erg nieuwsgierig naar hoe het nieuwe boek van Caja Cazemier is!

STATS: 6 boeken. 2 prentenboeken, 1 non-fictie, 3 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Tootje by Lieke Noorman
Fake by Emy Geyskens
Een rivaal voor Ginger by Regina Bizzi
Vuurspuwen by Caja Cazemier
Over een hondje dat tegen de broek van de burgemeester plaste by Michel Linthorst
Vijf minuten by Liz Garton Scanlon, Audrey Vernick

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: