Bibliotheek #4 Haul ~ 24-9-2021

Bibliotheek #4 Haul ~ 24-9-2021

Hey iedereen!

Welkom bij een nieuwe bieb haul! Ja, ik weet het ik ben donderdag ook al naar bieb #1 geweest, maar het was mooi weer en ik had wat tijd… dus ben ik op vrijdag ook naar bieb #4 geweest. XD En normaal post ik niet in het weekend, maar ik wilde dit niet tot maandag bewaren!

Aangezien het mooi weer was en ik dus tijd had, besloot ik naar een andere locatie van Bieb #4 te gaan, deze is gevestigd in het dorp naast de mijne, op een kwartiertje fietsen. Ik was al een tijd nieuwsgierg naar deze locatie maar door corona heb ik geen enkele kans gezien om te gaan. Maar nu was het eindelijk tijd!

Haha, en ik moet zeggen het was zeker niet je normale bieb. Ik moest even vragen of ik wel op de juiste plek was want ik zag wel wat boeken, maar nou niet echt veel. Het antwoord? Ze staan Overal. Haha. Gelukkig hebben ze me met veel liefde geholpen en me verteld waar de boeken staan. En ook verteld dat het gebouw voor nog veel meer wordt gebruikt, wat ik erg tof vond. Blijkbaar staan door het hele gebouw boeken op leeftijd/genre. Overal is wel wat te vinden. Ik had daarna veel plezier door het hele gebouw te lopen en allerlei hoeken te vinden met boeken en erg comfy stoelen! Er waren echt bergen leuke nooks met plekken om te zitten, er waren beanbags bij de kinderboeken en banken bij de YA. Het was echt heel gezellig en ik wil zeker terugkomen bij deze bieb want ze hebben ook een café met lekkers. Kan ik lekker wat gebak eten (als er niks dodelijks in zit natuurlijk) en wat lezen!

Ik heb ook lekker weer wat leuke boeken gevonden ik ben zo BLIJ dat ik Jozua Douglas nieuwste boek heb gevonden. En nog een YA die ik ga bewaren tot Oktober omdat het een thriller/horror is en ik wel wat meer boeken voor Spooktober kan gebruiken!

STATS: 8 boeken. 2 non-fictie, 1 prentenboek, 5 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Jakob en de 7 gevaren by Jacques Vriens
Het geheim van de grote race by Simone Arts
Bureau Speurneus en de boekenmaffia by Jozua Douglas
De beestenbaas by Marte Jongbloed
Labyrinth by Inge Verbruggen
Volkstuinverhalen by Suzanne de Boer, Marieke de Geus
Ober, er zit soep in mijn haar by Andre Troost
Mam waar blijft het kindje? by Marjet Huiberts, Ana Sanfelippo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: