Bibliotheek #2 + #3 Haul ~ 11-9-2021

Bibliotheek #2 + #3 Haul ~ 11-9-2021

Hey all~

Welkom bij een nieuwe bibliotheekhaul, ditmaal voor Bibliotheek #2 en #3!

Ik was erg blij om weer eens naar deze twee bibliotheken te gaan. Ze zijn lekker groot en hebben veel keuze. En tja, ik ben er al een tijd niet geweest, de laatste keer was voor mijn vakantie! Ik had een mooie berg reserveringen die op me aan het wachten waren bij bibliotheek #2 (inclusief een paar die ik gewoon NU moest hebben kijkt naar Flanagan en Glitter). En ik wilde naast de reserveringen ook gewoon even lekker rondlopen en nog wat meer boekjes vinden. Ik vond zelfs een boek dat ik had gereserveerd maar dat de bibliotheek blijkbaar niet kon vinden… tja, ik snap dat. Het boek lag bij de net ingeleverde boekenkast, ik gok gegeven dat het boek nieuw is dat een kind hem wilde lenen en het toch niet wilde toen puntje bij paaltje kwam. En hem dus maar daar neer heeft gezet. Ook heb ik wat leuke prentenboeken gevonden die gewoon riepen dat ze mee naar huis wilden. Het was ook lekker stil in de bieb en dat kon ik wel even gebruiken. Even mijn batterij opladen met rust en boeken!

Op naar bibliotheek #3, daar was ik een beetje teleurgesteld in de hoeveelheid boeken die ik vond. Ik had gewoon net iets meer verwacht na zo’n tijd niet bezocht. Ja, ik was bijna bij mijn limiet van 12 boeken… maar het was echt moeite om 9 boeken te vinden. Maar ik ben toch blij met mijn boeken hoor! Vooral de twee fotografieboeken, die zijn echt mijn favorieten van deze haul. Dichtbij gevolgd door Lore, een boek dat ik al een tijdje wilde lezen en ik ben zo blij dat de bibliotheek hem heeft toegevoegd!

STATS: 40 boeken bij bibliotheek #2 en 9 boeken bij bibliotheek #3.

NOTE: Boekenlijst komt snel, ergens deze week. Ik ben nu gewoon even niet zo OK om het te doen.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute

TBA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: