Bibliotheek #1 Haul ~ 23-9-2021

Bibliotheek #1 Haul ~ 23-9-2021

twirlsHiiii~

Welkom bij een nieuwe bibliotheek haul! Gisteren heb ik Bieb #1 bezocht!

Het was hoog tijd om wat nieuwe boeken te vinden (ik heb nog maar een boekje over thuis) en gisteren was het de perfecte dag om eens lekker naar de bieb te fietsen.

Ik hoopte dat ik heel veel nieuwe boeken zou vinden, maar ik heb gewoon niet zoveel geluk de laatste tijd. 🙁 Haha, toen ik nog mijn oude abonnement had van 8 boeken moest ik soms echt met moeite beslissen welke van de boekbabies wel mee mochten en welke toch niet. En nu heb ik dus een duurder abonnement van 15 boeken.. en heb ik vaak problemen met boeken vinden. Het helpt ook zeker niet dat, nu alles weer wat normaler wordt, ze bijna alle nieuwe boeken tafels hebben weggehaald. Hopelijk heb ik de volgende keer meer geluk! Voor nu ben ik ook al best blij met mijn keuzes van deze keer. Een superschattig dino prentenboek en 2 strips die perfect zijn voor Halloween!

STATS: 7 boeken. 2 strips, 2 non-fictie, 3 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, CuteThe Castle of Tangled Magic by Sophie Anderson, Saara Soderlund
Awesome Friendly Spooky Stories by Jeff Kinney
Lijk op de loop by Jocelyn Boisvert, Pascal Colpron
Het viruslab by Richard Platt
Tien kleine dino’s by Mike Brownlow
De zon op je bol by Michael Holland, Philip Giordano
Ravecroft #1 by Valentina Brancati, Davide Cali

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: