Welkom bij Boekeneiland!

Welkom bij Boekeneiland!

Hallo iedereen!

Een warm welkom bij Boekeneiland een plek vol met Nederlandstalige recensies/reviews.

Ik ben Mehsi, ik heb nu al 7 jaar een Engels/Nederlandse boekenblog genaamd Twirling Book Princess . Ik merkte dat mijn Nederlandse recensies niet zoveel liefde kregen als mijn Engelse en ik zag ook dat de meeste van mijn bezoekers uit de VS, VK, of andere landen kwamen, Nederland staat vaak of niet in de lijst of met maar een paar bezoekers. Dus ik denken, wil ik verder Nederlandse recensies maken of wil ik ze gewoon allemaal wegdoen bij mijn blog. Gezien ik heel wat Nederlands lees en graag recensies voor die boeken schreef besloot ik maar wat meer werk te doen en dus een nieuwe boekenblog te maken, en dat is dit geworden!

Op dit moment ben ik druk bezig met de site goed te krijgen, want ik heb gewoon mijn andere blog gekloont en hier dus opgezet. Ik ga de komende dagen zorgen dat de pagina’s die nu in het Engels zijn strakjes in het Nederlands zijn. Ik ben nog even aan het denken over de tags, haha, dat zijn er zoveel, misschien laat ik de meeste gewoon Engels omdat het anders wel erg veel gedoe is. Het gaat ook even duren om te zorgen dat al mijn Engelse posts weg zijn en alleen de Nederlande recensies blijven. Ik heb duizenden posts na 7 jaar dus dat duurt wel eventjes met hoe WP is.

Wat kun je verwachten? Op dit blog zal ik voornamelijk Nederlandse recensies doen, maar ook zul je bieb hauls kunnen lezen. Ik weet nog niet hoeveel ik per week ga posten, maar ik hoop toch wel een aantal recensies per week. Ik heb nu niet zoveel reecensie in het Nederlands want, ondanks dat ik dus 7 jaar al een blog heb, ik wilde vanaf het begin mijn andere boekenblog graag voornamelijk Engels houden en toen bleek dat Nederlands echt niet gelezen werd deed ik alleen af en toe een recensie en schreef ik de rest in kort/medium op Goodreads. Nu kan ik wat meer schrijven en posten op een blog. Echt leuk!
En zodra alles weer wat normaler is zul je ook bijna elke week wel een bieb haul of 1 misschien 2 of 3 (ja, ik heb veel biebs) zien. Voor nu door corona bezoek ik 3 van mijn biebs eens in de 3 weken en de andere die in mijn dorp zit bezoek ik wanneer ik zin heb, dat kan eens per week zijn of eens in de zoveel tijd.

Ik hoop dat jullie genieten van mijn nieuwe blog, welkom!

Liefs,
Mehsi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: