Review for Ninja Kid 4 – Ninja steelt de show

Review for Ninja Kid 4 – Ninja steelt de show

Ninja steelt de show, Ahn Do, Orange, Boys, Superheroes, Humour, children's Books, Funny, Friendship, VillainsNinja Kid is terug! En dit keer hebben we veel circus en robotdieren!

Ik was helemaal enthousiast dat er weer een nieuw deel in de serie was! En blij dat de bieb hem ook vrij snel kreeg zodat ik hem snel kon lezen. In dit boek is het circus in de stad en er is iets leuks samen met het circus. Een wedstrijd! Iedereen mag een act opvoeren en de beste mag hem zelfs op een avond in de dierentuin doen. Ik vond dit stuk heel leuk om te lezen en ik vond de act die ze uiteindelijk met zijn drieeën deden erg tof (al misschien een beetje saai omdat de jongens er maar een beetje bij stonden). De winnaar? Tja, te verwachten en een tikje jammer. Plus, ik wist al meteen wie die vreemdeling was. Maar gelukkig was het circusstuk erg leuk en ook hoe alles misgaat vond ik erg spannend om te lezen. Ik vond het nog mooier dat niemand door heeft wie die superhelden zijn (terwijl ze alleen maar een ander pakje en een masker op hebben) XD.

Oh, en die uitvinding van oma? Mag ik die? Ik zou wel willen weten wat mijn hamsters te vertellen hebben. En misschien kan ik dan met andere dieren ook praten, lijkt me echt tof!

Ik vond Kenny in dit boek echt ON-UIT-STAAN-BAAR. Mijn hemel zeg. Ik vond hem al semi tot heel irritant in de andere 3 boeken, maar hier? Echt mijn hemel. Constant probeert hij indruk te maken op een meisje die hem veel leuker vindt als hij gewoon normaal doet. Meerdere keren moet zijn beste vriend hem iets in de mond duwen om te zorgen dat er geen geheimen worden verklapt. Ik snap dat het moeilijk is hoor, maar kom op, iets meer je best doen? Ietsje meer? Alsjeblieft?

En tja, ik weet niet hoor, ik had toch ondertussen wel iets gehoopt van een hint of iets meer over de vader. Ik bedoel is het echt een tweeling? Of is Dr. Kramer eigenlijk vader die gek is geworden? En als het een tweelingbroer was dan weet hij toch ook dat de volgende Ninja Kid zijn neefje gaat zijn dus waarom gaat hij dan niet gewoon langs? Tja, na 4 boeken had ik toch iets meer gehoopt, het begint ondertussen een beetje te voelen als monster of the week alleen nu wat haalt Dr. Kramer nu weer uit? Het wordt allemaal een beetje hetzelfde, alleen dan met een andere uitvinding. Ik weet dan ook niet of ik wel verder wil lezen. Ik zie dat er in het Engels 7 delen zijn…

Dus ja, een leuk deel, maar of ik verder lees? Ja… maar ik hoop dan ook echt dat we wel antwoorden krijgen! Haha, ik wil gewoon zo graag antwoorden krijgen.

Star rating, 3 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: