Review for Middernacht, als de monsters komen

Review for Middernacht, als de monsters komen

Middernacht, als de monsters komen, Victor Spoormaker, Bouwien Jansen, Alette Straathof, Blue, Nightmares, Children's Books, Two Stories in One, Family, FantasyEen jongen, heel veel nachtmerries. Gelukkig vind hij een boek dat hem helpt!

Een best mooi en leuk boek al moet ik zeggen dat het van mij ook best 60 pagina’s korter had mogen zijn. Haha. Ik werd op een gegeven moment gewoon verveeld van het hoofdverhaal (de nachtmerries vooral, de rest vond ik nog wel interessant om te lezen, maar bij de nachtmerries had ik op een gegeven moment echt moeite met mijn aandacht te houden, het werd gewoon hetzelfde, zelfs later toen hij beter wist wat te doen. Het verhaal van Aki vond ik vaak veel spannender en leuker om te lezen. Die jongen die beleefde echt geweldige dingen.

De illustraties waren echt prachtig, dat vond ik zeker het mooiste aan het hele boek. Ik zat me helemaal te vergapen aan het mooie.

En ik vond het ook wel leuk/mooi dat het over nachtmerries ging en dan ook vooral hoe je die de baas kon zijn. Hoe je kon proberen controle erover te nemen en een nachtmerrie een droom maken. Ik wil ze eigenlijk ook wel eens proberen maar ik heb (gelukkig) niet veel nachtmerries dus kan ik me niet echt voorbereiden zoals onze hoofdpersoon doet. Hij weet wanneer hij een nachtmerrie krijgt.

Ook vond ik het leuk dat we zien hoe onze hoofdpersoon vrienden probeert te maken, en ik was ook blij dat hij zo’n goede relatie had met zijn zus.

Al met al, een mooi boek. Ja, het kon wat korter, de nachtmerries vooral, maar ik heb best genoten.

Star rating, 3 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: