Review for Ik bepaal!

Review for Ik bepaal!

Een schattig leuk boek met veel humor en een jongen met iets heel speciaals!

Ontmoet Misha, een lief jongetje dat van alles moet en het gewoon helemaal zat is! Ik moet zeggen op punten vond ik dat hij gewoon verwend was, maar op het punt zijn vader… ik vond dat hij best zijn vader een lesje mocht leren. Haha. Papa is namelijk echt totaal niet goed bezig.

Ik was nieuwsgierig wat Misha zou gaan doen en ik moet zeggen dat het een hele grote, hilarische verrassing was waar ik keihard heb om moeten lachen! OMG, Misha! Ik zal niks verklappen, nou ja, behalve een woord: “Knip”. En daar mogen mijn lezers het mee doen. Ik vond het echt tof dat de fourth wall daarbij ook werd weggehaald en dat we op een punt zelfs iets heel speciaals zien. Nou ja, ik vond het speciaal.

Het einde, ach, dat was gewoon zo zoet. Al had ik misschien ook graag willen zien dat Misha en zijn vader een kort gesprekje hadden. Want tja, wie zegt dat die vader niet weer zo verder gaat? Ach, ik vul het in mijn hoofd wel aan dat ze een praatje hadden. XD

Gegeven de tijd dat het boek uit is, had ik eerder verwacht dat de vader oortjes in had of in ieder geval handsfree aan het bellen was. Ik weet dat dit een boek was met genoeg magie . Maar ik vond het gewoon erg apart dat hij met een telefoon bezig was terwijl zijn kind achterop zat. Lekker veilig. En dan zit je kind niet eens vast in zijn zitje. In de echte wereld had ie hopelijk een paar boetes gekregen.

Mooie illustraties waar die ik echt superleuk vond en ik ben zeker nieuwsgierig naar ander werk door deze illustrator.

Dus ja, ik heb echt genoten. Ik vond de vader gewoon niks, maar Misha was geweldig en ik heb regelmatig helemaal dubbel gelegen.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: