Review for Verlegen Vrienden

Review for Verlegen Vrienden

Verlegen Vrienden, Animals, Sea, Ocean, Shy, Cute, Picture Book, Children's Books, Friendship, Surprise, Simona CiraoloEen boek over een heel verlegen klein octopusje! Superzoet!

Ik zag dit boek liggen in de bibliotheek en tja, die moest natuurlijk mee! De cover was gewoon te schattig en ik kon geen nee zeggen. Haha.

Ik heb even getwijfeld of ik mijn review op mijn blog nog naar Engels zou vertalen, maar ik heb toch maar besloten om het Nederlands te houden. Het voelde toch beter zo. Gelukkig voor mijn Engelse/niet-Nederlandse lezers doet Google Translate het nog best goed om deze reviews te vertalen.

Wat een heerlijk zoet en schattig boek is dit zeg! Maurice was erg leuk, en ik vond het leuk om te zoeken naar hem want hij was zo verlegen dat hij zich steeds verstopte. Overal. Onder van alles en tussen van alles. Ik ben zelf ook verlegen, niet zo erg als Maurice, maar ik herkende het verstoppen wel. Het niet willen gaan naar feestjes. Gewoon lekker thuis blijven.

Er was ook een erg leuke verrassing die ik niet aan had zien komen. Tja, gegeven de manier waarop het geschreven was had ik misschien een idee kunnen hebben, maar ik dacht dat het gewoon een speciale verteller manier was. Hopelijk klinkt dat logisch, mijn hoofd zegt ja, maar als ik het zo zie geschreven twijfel ik eventjes, haha. Ik moest ook enorm lachen om hoe de ouder van Maurice maar gewoon JA tekende op de uitnodiging. Die wilde ook gewoon dat Maurice wat vriendjes kon vinden.

Het einde maakte me helemaal blij! Wat lief! 😍

De illustraties waren echt top, die waren echt heel mooi gedaan. Leuke gezichtsexpressies, mooie kleuren, en meer!

Al met al, een boek dat ik echt helemaal zou aanraden! Ik heb er enorm van genoten, veel ge-awwed en ge-ohhed.

One thought on “Review for Verlegen Vrienden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: