Review for Game

Review for Game

Game, Romance Scores, Purple, White, Kiss, Silhouettes, Faces, Miranda HIllers, Mariëlle Brouwer, Kim Mulder, Sports, Romance, Sex, NA/Adult, Novellas, Short StoriesDrie heerlijke sexy verhalen met sport als centrale thema. Ik heb genoten!

Ik zag dit boek bij de bieb en ik wilde het gewoon proberen. Ik heb al wat NA/Adult boeken gelezen in het Engels, maar nog niet zoveel in het Nederlands. Hoog tijd dus om dat te fixen. En dit boek klonk gewoon erg leuk, lief, en romantisch.

Mijn favoriete verhaal is het eerste, mijn minst favoriete was het derde verhaal. Ik heb per verhaal een korte review geschreven.

Oppassen: Star rating, 5 stars: Een absoluut heerlijk verhaal over een hockeyspeelster en de stagaire coach die al snel verliefd worden op elkaar al mogen ze het eigenlijk niet. Ik vond het heerlijk dat we van beide perspectieven zien hoe ze voor elkaar vallen. Hoe Fynn iets makkelijker is in dingen (al probeert hij het wel in het begin te stoppen) en Yara toch wat meer weerstand biedt (maar wel ondertussen enorm geniet van Fynns lekkere kontje). Het was leuk om te lezen en ik vond het mooi om te zien hoe ze totaal voor elkaar vielen. De sexscenes tussen de twee waren geweldig geschreven, poeh is het hier warm of ben ik dat?
Ik vond Fynn enorm lief toen Yara een ongeluk kreeg door tegen hem op te botsen hij haar meteen meenam naar het ziekenhuis, bij haar bleef, en later ook haar hielp met weer de conditie terug te krijgen. Wat een schat!
Ik vond het hilarisch hoe iedereen in het team het gewoon wist en Fynn/Yara (nou ja vooral die laatste) het probeerde te verstoppen. Haha meid, je vriendinnen kennen je langer dan vandaag. 😛
Het einde/laatste hoofdstuk vond ik geweldig, yes! Dat is alles wat ik zal zeggen want ik wil niks spoilen.
Ik vond alleen Yara een tikkeltje vervelend (en ik rolde mijn ogen) in het begin. Ik snap dat je nu niet veel zin hebt om naar mannen te luisteren gegeven je jeugd, maar HALLO, wil je beter worden? Dan zul je toch naar je coach moeten luisteren. En als je ooit een baan hebt naast hockey… dan kan het zijn dat je een mannelijke baas hebt. Niet iedereen is zoals je broers/vader.

Zeg mijn naam:Star rating, 4.5 stars:Een lekker geschreven verhaal over Fenna die door een ongeluk therapie moet hebben en daar haar ex Shane tegenkomt die tegenwoordig nog lekkerder is geworden. Ze hebben al snel weer een klik ondanks dat Fenna toch een beetje de boot probeert af te houden (nou ja, dat houdt ze een paar pagina’s vol 😛 ). Shane is echt een schat en ik mocht hem vrijwel meteen. Hij ging zo lief om met Fenna, respecteerde haar wensen, en was voorzichtig met haar enkel. Het ging op punten wel iets snel voor mij, maar ik kon het vergeven door het verleden en hoe ze toen al voor elkaar vielen. De sex scenes waren wederom erg heet en goed geschreven.
En dan leren we ook nog eens wat meer over Shane en dat vond ik erg fijn, gaf wat extra diepgang aan het verhaal. Iets minder oude vlam en hete sex en meer dat + wat extra achtergrond.
Ik vond het alleen apart dat in het begin ons verteld wordt dat Shane Fenna heeft gedumpt voor een meid uit de bovenbouw met grotere borsten en minder zelfrespect (ja…echt). Maar dan later, bijna bij het einde, lezen we dat hij haar heeft gedumpt voor het NK (en zoals Fenna denkt ook omdat ze niet alles deed met hem). Helemaal niks over een andere meid.

Om te winnen, moet je scoren: Star rating, 4 stars Tja, ik vond deze toch het minste van de twee. Ik vond hem nog steeds goed hoor vooral omdat er veel spanning en lust is tussen de karakters. Maar tja, waar ik bij de andere twee stellen nog kon zien waarom ze een stel zijn geworden… zag ik dat bij Max en Wes niet. Ik vond Wes gewoon een arrogante vent die iets te ver in zijn puberale gedrag is blijven zitten, en ik vond het van Max jammer dat ze Wes meteen vergeeft voor alles zolang hij haar maar aanraakt/kust/whatever else. Het kwam meer over als lust at first sight dan love at first sight. Zelfs later praten ze nooit over het feit dat ze zo botsten.
Ik vond het wel tof dat ze nog een kans kreeg om een team te bouwen zodat ze niet hoefde te stoppen. Tja, ik snap helaas wel waarom veel vrouwen geen interesse hebben. Ik kon zo aan Max zien dat zij prof wilde zijn. Zij wilde ver gaan. Ik zou het leuk vinden om te voetballen hoor… maar ja… dan alleen voor de leuk. Lekker even losgaan af en toe, maar meer hoeft het van mij ook niet.

————————

Oh, en mooi hoe het woord clit op twee manieren werd geschreven in de verhalen. Het eerste, de correcte, clit en de tweede in een ander verhaal, klit. Waarbij ik heel verward was waarom hij haar klit (aka iets vervelends dat je haar graag doet) aan het likken was. Toen ik het mijn man vertelde moest hij enorm lachen maar gaf me ook gelijk en zo eindigde we met een gesprek over of klitten uitlikbaar zijn. 😛

Maar ik heb genoten van dit heerlijke verhaal. Steamy sex scenes, romantiek, sport, en leuk geschreven karakters. De verhalen zijn kort maar wel helemaal af. Al zou ik het zeker niet erg vinden om meer te lezen over bijvoorbeeld Yara en Fynn. Zo’n heerlijk stel. Ik hoop ook zeker dat we nog meer boeken in de serie krijgen, dat zou geweldig zijn. En ik zou dit boek ook zeker aanraden aan fans van NA/Adult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: