Review for Er zit een alien in je boek

Review for Er zit een alien in je boek

Ditmaal zit er geen monstertje in je boek, nee, ditmaal is het een alien! Gecrasht in je boek! Oh jee!

Na het boek over het monster dat in een boek zat gaan we nu naar een superschattige alien die door een ongeluk vastzit in een boek.

Ik had bij dit boek hetzelfde probleem dat ik had bij het andere boek. Ik vond het soms echt gewoon TE gemeen. Het alientje doet helemaal niks, wil gewoon naar huis, en dan zit jij te blazen en te schudden om hem weg te krijgen. Omdat hij anders is. Terwijl ie gewoon niks doet. Hij gewoon bang is. Uiteindelijk wordt het wel beter hoor en toen begon ik echt van het boek te genieten. Vooral omdat er een rolletjes is voor iemand anders die we eerder hebben gezien. En die vervuld een grote rol in deze!
En kom op, kijk nou hoe schattig de alien is, en hoe blij hij is dat je met hem speelt? Zo zoet!

Het einde was helemaal toppie en ik was enorm blij ermee.

Iets wat voor mij wel verbetering kon gebruiken: Ik had graag gezien dat de alien echte pagina’s aan het scheuren was en dat je dus de oude tekst/illustraties die onder die gescheurde pagina zat weer zag. Nu was het gewoon een random groene pagina.

Maar verder was het een erg leuk en interactief boek en ik kan niet wachten om te zien wat er hiernaa in een boek terechtkomt. Ik zou het boek aanraden! Kinderen zullen de interactieve elementen erg leuk vinden en het leert ze dat vreemd niet slecht is.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: