Review for Koko de koerier

Review for Koko de koerier

Koko de koerier, Tram, Cars, Trucks, Hot Air Balloon, Animals, Dog, Mail Delivery, Post, Packages, Adventure, Fun, Children's Books, Katerina GorelikEen supertof zoekboek over een hondje die van alles bezorgd en daarbij alles meemaakt.

Ik had al grote hoop dat dit een leuk boek zou worden. Ik hou van zoekboeken, maar soms zijn ze toch een tikje hetzelfde. Toen ik dit boekje opensloeg en begon wist ik al meteen dat dit er een was die ik enorm leuk zou vinden.

En ik had gelijk want het werd steeds wilder, steeds avontuurlijker, en steeds meer spanning. Want onze hond maakt echt van alles mee terwijl hij zijn bezorgingsrondjes doet. Zo moet hij piraten ontwijken, een sluwe vos omzeilen, hij heeft te maken met files, en er zijn genoeg andere dieren die het niet altijd makkelijk maken voor hem. Hij loopt over land, hij gebruikt een leuk vliegtuig, gaat diep de zee in, en nog veel meer. En natuurlijk lees je ook steeds wat hij nou moet bezorgen, en voor wie. Van medicijnen tot kleding tot ballonnen. Echt alles dus. Heerlijk.

En dan is er nog, per plaat (die twee pagina’s beslaat) een verhaal met wat er allemaal op de plaat gebeurd. Ik vond dat een erg leuke toevoeging en het maakte het nog wat leuker om te lezen.

Daarnaast, zoals je al zou verwachten want zoekboek, mag je ook van alles zoeken. Onder het verhaaltje staan dingen/dieren die je mag zoeken. Soms heel makkelijk, soms niet zo makkelijk. Aan het einde van het boek staan nog wat extra dingen/dieren die je kunt zoeken. Heb ik niet gedaan, ik ben al door het boek heen en heb nou niet veel zin om weer terug te gaan en nog eens te zoeken. Daarnaast herkende ik een aantal van de silhouetten en objecten al, dus had ik ze ook zo kunnen vinden had ik willen teruggaan. Zoals ik al bij andere boeken heb gezegd, zet dat soort dingen gewoon voor in het boek.

De tekeningen zijn erg leuk gedaan. De illustrator heeft een top stijl en je blijft ook gewoon dingen zien. Er zijn kleine details waardoor je per plaat toch wat langer blijft hangen zelfs al heb je alles gevonden.

Ik zou dit boek ook zeker aanraden aan iedereen op zoek naar een tof en avontuurlijk zoekboek.

Star rating, 5 stars

3 thoughts on “Review for Koko de koerier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: