Review for Het Huis Zonder Einde

Review for Het Huis Zonder Einde

Het Huis Zonder Einde, Daniëlle Bakhuis, Gold, Brown, Mirror, Hallway, Ghost, Shadow, Mystery, Urban Legends, Horror, Halloween, Spooky, Mental Health, Young Adult“En dan lost de spiegel op.
Het is alsof de spiegel niet uit glas bestond, maar uit mist die plots in de lucht verdampt.
Alleen de sierlijke bronzen lijst blijft hangen.
Aan de andere kant staat een klein meisje op blote voeten in een mouwloos wit jurkje. Dikke zwarte haren hangen als gordijnen voor haar gezicht.
‘Dag Samira.'”

Voor ik begin, een waarschuwing. Dit boek speelt zich af in hetzelfde dorp als Clownsnacht! Er zijn ook spoilers voor dit boek. Dus heb je plannen om Clownsnacht te lezen? Doe dat dan even eerst.

Nu naar dit boek, OMG wat een heerlijk boek was het zeg! Ontmoet Samira, een meisje die niet echt uitkijkt naar Halloween. Want op Halloween… heel wat jaar geleden is er iets gebeurd met haar. We komen er al snel achter en wauw, lekkere vader zeg! :\
Dit jaar gaat Samira naar een feestje met haar beste vriendin en haar vriend. Het is een feestje dat in het midden van het Woud, in het midden in een spookachtig NOPE bos in Westerdam.

Voordat het echte spookachtige gebeuren horen we eerst een stel lekker spannende horrorverhalen die kippenvel zullen geven. En daarna komt nog iets beters, Het Huis Zonder Einde. Iets wat waarschijnlijk niet eens eng hoeft te zijn gegeven dat anderen er wel veilig uit zijn gekomen… maar iets dat voor Samira een hele enge wending neemt. Echt, mijn hemel, ik had al kippenvel terwijl ik het las… en het werd alleen maar meer met elke nieuwe kamer. En ja, ook met die quote die ik noemde, een lief dood meisje die je stalkt. Met zwarte ogen. Die trouwens ook de kinderen buiten hadden. Ja, gezellie joh! Het huis was geweldig beschreven, het was net alsof ik bij Samira was in dat huis.

Naderhand volgen nog enkele dingen die ik gooit vond geschreven, ik was vooral heel blij met Samiras beste vriendin.

Het einde was echt chef’s kiss perfectie. Ik had het echt niet zien aankomen. Ik heb nu ook nog wel vragen hoor. 😛 Wanneer? Hoe dan? Is wat we hebben gelezen wel echt? Of niet?

Wat een heerlijk spannend en eng boek! Ik heb echt genoten! Aanrader voor Halloween! Ik kan zeker ook niet wachten op wat Daniëlle Bakhuis voor volgend horror verhaal gaat schrijven.

One thought on “Review for Het Huis Zonder Einde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: