Review for Ninja Kid 3 – De slechtste ninja ooit

Review for Ninja Kid 3 – De slechtste ninja ooit

Anh Do, Green, Woman, Boy, Ninja Kid, Book 3, De slechtste ninja ooit, sportscompetition, villain,Een sportswedstrijd, een wisseltruc, en meer!

Ik was echt zo blij toen ik op de twitter van Kluitman zag dat we een nieuw deel van Ninja Kid zouden krijgen. Ik hoopte maar dat de bibliotheek hem snel zou hebben. En dat had hij! Wat een geluk!

Ik had weer veel plezier met het lezen en ik genoot van elke pagina.

De slechterik is ook weer terug en hij heeft zijn ogen op de sportswedstrijd, want immers, volgens hem, als iemand heel sportief is… dan moet diegene toch een ninja zijn. Wat een slecht plan, maar ach die slechterik is nou ook weer niet de slimste.

Ik vond de sportwedstrijd erg leuk, al vond ik het wel heel sneu voor Nelson zowel voor dingen als na dingen. Hij had best wel iets meer mogen winnen van mij. Gelukkig heeft hij toch nog plezier in meedoen op een manier. En verder vond ik het top dat die twee meiden zo goed bezig waren maar ook vriendschappelijk leken te zijn.
Ik had wel graag gezien dat iemand iets had gedaan aan het valsspelen van een van de spelers en diens vader.

Ik snap Kenny niet. Hij vindt dat meisje dus leuk? En zij hem? En toch ontwijkt hij haar? UMMMM? Als je een meisje leuk vindt is ontwijken wel het ergste dat je kunt doen.

Ik vond alleen oma dit keer echt teleurstellend. In plaats van sorry te voelen voor haar kleinzoon wiens krachten ze had gestolen/gewisseld ging ze lekker YOLO door het leven heen en gaf geen tiet om wie of wat het zag. Terwijl ze zelf zo van de OMG niemand mag achter je identiteit komen en OMG vooral voorzichtig zijn.
Ik vond dus de wisseltruc wel geinig, maar dus ook weer een beetje vervelend. Arme Nelson.

Het einde was top en ik lag helemaal dubbel om hoe de grote slechterik veranderde in dat.

Natuurlijk waren de illustraties weer top en maakten ze het boek helemaal af.

Ik kan niet wachten op het volgende boek. Hopelijk komen we dan wat meer te weten over Nelsons vader, zien we weer wat meer van de slechterik (ik geloof ergens nog steeds niet dat het de tweelingbroer is), en hopelijk leert Nelson weer wat nieuwe truukjes want hij zal het zeker nodig hebben tegen de slechterik.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: