Review for Minecraft – Duik in het diepe

Review for Minecraft – Duik in het diepe

Nick Eliopulos, Luke Flowers, Duik in het diepe, Green, Adventure, Children's Books, Girls, Boys, Yellow Font, Minecraft, Mystery, Friendship, Minecraft Woodsword Chronicles #3Koraal, onderwateravonturen, en veel Minecraft! Welkom bij het derde deel in deze serie.

Ik kijk steeds uit naar nieuwe avonturen in deze serie en ik ben dan vooral heel nieuwsgierig naar de Evoker en wie de zesde VR-set heeft gejat. En zien wat deze kinderen beleven in Minecraft, want wat een wereld is er te ontdekken.

Ditmaal ontdekken de kinderen een schatkaart en besluiten ze op avontuur te gaan. Want ondanks dat het allemaal wel heel verwacht is (wat er in de kist zit, dat het wrak er opeens is) willen ze toch weten wat er op de X van de kaart staat. Is het een schat? Is het iets anders? Ik keek ook zeker uit om uit te vinden wat het was en ik hoopte ook zeker dat het misschien had te doen met de zesde VR-set. Natuurlijk zou ik het ook niet erg vinden als het gewoon een random leuke speurtocht is. Ik vond het leuk om te zien hoe de kinderen zich voorbereiden en ik genoot ook zeker van alles wat ze tegenkwamen op hun avontuur. We leren weer van alles over de Minecraft wereld want dit keer gaan we veel onderwater. Wat heb je daar nodig? Wat kun je daar tegenkomen? Kun je er een schuilplaats maken en hoe leeg je deze van water?

Het einde met de tempel, de Nether, en wat er dus aan het einde van de kaart te vinden was, helemaal top en het zette ook zeker een start voor een nieuw stuk van het verhaal. Ik hoop zo dat het volgende nog meer laat zien en ons wat meer antwoorden gaat geven.

En we zien wat meer hints in dit boek, maar dan nog had ik wel graag wat meer gewild. Net iets meer spanning. Misschien wat meer glimpsen dan wat we nu alleen maar zagen.

Helaas vond ik het koraal/de echte wereld verhaal echt helemaal niks. Sorry, ik vond het allemaal net iets té toevallig bij elkaar passen want ook in de Minecraft wereld gaat het over de onderwaterwereld. En ik word ook een beetje moe van de RED DE FUCKING wereld verhalen. Ik snap dat het belangrijk is, echt waar hoor, maar het word voor mij gewoon een beetje teveel en ik ga graag naar boeken toe om even te ontsnappen van alles, even geen geklaag, even niet de wereld redden. Soms moet je ook wel even. Nogmaals, ik snap dat het belangrijk is hoor. Maar ik hoop ook dat het niet erg is dat je moe wordt van al de doemsverhalen.

Maar al met al heb ik echt genoten van het verhaal. Ik vind de karakters nog steeds top, de vriendschap tussen ze is geweldig en hecht en lijkt steeds hechter te worden, en dan is er nog genoeg avontuur en natuurlijk bergen Minecraft. Ik kan niet wachten op het volgende deel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: