Review for ‘t Verrukkelijke kinderbakboek

Review for ‘t Verrukkelijke kinderbakboek

't Verrukkelijke kinderbakboek, Baking, Pancakes, Family, Children, Adults, Recipes, Stories, Fun, Poems, Children's Books, Rutger van den Broek, Mark HaayemaEen bakboek dat verhaaltjes combineert met heerlijke recepten~

Ik had dit boek al een tijdje in het oog, maar ik kwam er maar niet aan toe om het te halen. Toch maar gedaan toen ik hem bij een van mijn bibliotheken zag. En wat heb ik genoten zeg! En wat gaat mijn maag nog genieten want ik ben zeker van plan om lekkers te maken.

Dit boek heeft niet alleen receptjes, maar heeft ook verhaaltjes, gedichtjes en feitjes. De hoofdpersonen zijn de familie Bakker. We lezen over de verschillende familieleden, over feestjes, over dagen vol met lekkers, en meer. Ik vond het erg leuk dat we ook verhaaltjes krijgen over deze leuke familie. Het geeft net wat lekkere afwisseling tussen de receptjes en het geeft een leuke inleiding naar het recept.

Ook leuk vond ik dat het boek is opgedeeld in seizoenen. Lente, zomer, herfst, winter. Met bijpassende verhalen… en bijpassende jummie baksels.

Ik vond de recepten goed geschreven, al moet ik bij een aantal weer flink wat eruit toveren want ik ben allergisch voor noten/pinda’s. Gelukkig is het niet zo moeilijk om dit soort dingen te doen, en amandelmeel veranderen naar gewoon bloem is ook niet moeilijk. Ik zou ondertussen wel bijna een moord willen doen voor een bakboek waar alles noten/pinda-vrij is.
Maar ik heb lekker genoten van de gerechten en ik ben ook zeker van plan om een flink aantal uit te proberen want ik heb honger gekregen en sommige recepten zien er gewoon zo mooi uit.

Al met al een origineel en lekker bakboek perfect voor jong en oud. Aanrader!

One thought on “Review for ‘t Verrukkelijke kinderbakboek

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: