Review for Vroem

Review for Vroem

Een heerlijk interactief boek!

Ik vond deze bij de bibliotheek er al erg leuk eruitzien en ik was erg nieuwsgierig waarom er gaten in het boek zitten (en nee ik lees vaak niet de blurb, ik neem een boek vaak gewoon mee omdat een cover mij interesseert).

Blijkbaar zijn die handvatten er zodat je, ja super leuk, het boek kunt gebruiken om mee te doen met wat de pagina’s zeggen. Dus kom je mee in je stoere auto en rij jij hem even rond? Lekker geluiden maken natuurlijk en bye zeggen tegen mensen die je tegenkomt. En dat is maar een van de dingen die dit boek aanbiedt. Je kunt hem ook als slee, surfboard, en bijvoorbeeld skateboard gebruiken, wat gewoon een nee is in mijn boek, dat arme arme boek, hoe kun je hem dat aandoen zeg! Dus die waren niet mijn favoriet. Maar de rest zeker wel! Vooral dat je een ijscoboer kon zijn, yum! Kom maar door, mag ik ook wat ijsjes dan? 😛

Ik heb dus heerlijk genoten van dit boek en vond het erg leuk dat het in rijm was. Ook de extra instructies rechts om kindertjes te laten weten wat ze kunnen doen waren top. Natuurlijk gok ik dat de meeste kinderen wel snappen wat ze moeten doen en al meteen alles doen, maar het is wel fijn dat voor degenen die het niet meteen snappen er nog wat extras is.

De illustraties vond ik ook goed en leuk gedaan. Het is een erg mooie kleurrijke stijl. Ik moet maar eens kijken wat Eric Bouwers nog meer heeft gedaan.

Ik zou dit boek dus ook aanraden aan iedereen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: