Review for Holly Ann 1 + 2

Review for Holly Ann 1 + 2

Kid Toussaint, Servain, Cover, Supernatural,De geit zonder hoorns, Goat, Woman, Candles, Tree, Forest, Comics,Een nieuwe serie met paranormale elementen die plaatsvindt in New Orleans. Maar helaas vond ik Holly Ann toch niet geweldig.

Ik was best enthousiast over deze serie want tja, het klinkt gewoon erg leuk. Ik hou van paranormale verhalen met een mysterie om op te lossen. Gooi dan ook voodoo en New Orleans in de mix en ik wilde maar al te graag beginnen. Helaas waren er toch puntjes die HEEL erg het plezier wegnamen.

Ik heb voor elk deel een stuk geschreven. 🙂

Deel 1: Het eerste deel! Een spannend boek over een vrouw Holly-Ann die (zover ik kan zien) onderzoeker is en misdaden oplost in de stad New Orleans. Ik vond het interessant om haar te volgen, New Orleans en zijn mensen te zien, en ook het mysterie te zien worden opgelost. Ditmaal is er een tienjarige jongen verdwenen en ook die tiener die voor hem moet zorgen (of in ieder geval vaak met hem speelt) is weg. Is de tiener de misdadiger en is hij gevlucht? Of is er toch iets anders aan de hand? Ik vond het mysterie erg spannend en dan is er ook nog een vleugje voodoo en drijfende grafkisten met klopgeluidjes. Dan is er nog een nieuwe man in de stad die New Orleans wilt zien en daar is Holly Ann perfect voor.
Ik was wel nieuwsgierig wat de band is tussen de politie en Holly Ann, ze lijken namelijk heel erg close.
MAAR, het einde en wat we daar over Holly Ann tegenkomen? Dat vernietigde echt alles voor mij. Ik vond Holly Ann helemaal niet meer sympathiek of aardig. 😐

Kid Toussaint, Servain , Wie zal de regen doen stoppen?, Window, Casket, Water, Rowing, Woman, House, Blue Letters, Holly Ann, Comics, Paranormal, Deel 2: Het tweede deel en echt minder goed dan het eerste deel. Ik snap nog steeds niet helemaal waarom Holly Ann al deze dingen doet, is ze een soort van onderzoeker? Is haar doel in het leven? Ik zie graag wat meer duidelijk over dit soort dingen. Ze legt het zelf wel ietwat uit, maar sorry, het is nog steeds erg onduidelijk.
In dit deel is een man vermoordt, een native american, en we leren wat over de cultuur, en we zien waarom de man is vermoordt en aan het einde door wie. Ik had wel wat vermoedens over de wie en wat. En natuurlijk, net als het vorige deel is er een supernatural element aan het verhaal. Het blijft maar regen, er gebeuren spannende dingen. Dat vond ik wel erg leuk gedaan.
Oh, en we komen erachter waarom de politie (en dan vooral die ene man) en Holly Ann zo close zijn. Wat leuk, al vond ik het jammer dat ze dus nu minder close zijn.
Maar ja, wederom en dit stop ik onder spoilers zuigt Holly Ann als een vampier alles uit een persoon. Ditmaal een heritage, een herinnering en ik vond het gewoonweg walgelijk dat ze dit zo kon doen zonder een cent om de persoon te geven. Ze doet ze gewoon weg aan het einde. En dat vind ik gewoon erg ranzig. En we komen er maar niet achter HOE en waarom ze dit doet. Voor nu komt het gewoon over alsof ze een harteloos persoon is. En het heeft echt de plezier uit het boek gezogen. De tekeningen zijn wel OK en ik vond het ook leuk dat het in New Orleans plaatsvond.

——–
Maar ga ik verder met de serie? Tja, nee. Sorry. Ik vind het wel erg leuk hoor maar wat Holly Ann doet is gewoon walgelijk. En ik heb zoveel vragen, het voelde vaak alsof je gewoon midden in een verhaal kwam. En dat is heel jammer. Ik had graag een nieuwe paranormale stripserie gehad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: