Review for Het meisje dat nevel weefde

Review for Het meisje dat nevel weefde

Agnès de Lestrade, Girl, Yellow Dress, Bob, Mist, Het meisje dat nevel weefde, Picture Books, Magic, Children's BooksEen mooi boek over een meisje dat nevel weeft.

Ik ben zo zo blij dat ik dit boek mee heb genomen uit de bibliotheek. Ik was eerst niet helemaal zeker, maar nu ik hem heb gelezen. OH WAUW.

Het gaat over Roos, een klein meisje dat nevels en mist kan vangen en daarvan de meest prachtige dingen kan weven. Sjaals, jassen, echt alles. Dingen die alles zullen verstoppen voor je.. in ieder geval voor een tijdje want het is nevel en die gaat weg. Op een gegeven moment zul je toch moeten zien wat er aan de hand is… of je kunt natuurlijk weer naar Roos gaan om het te bedekken.

Dan komen we achter waarom Roos zich verstopt achter nevel en mist en mijn hart brak voor haar. Dat arme kind. Ik kan me heel goed voorstellen dat ze zich verstopt achter nevel en mist. Zou ik ook zeker doen.

Maar het werd weer helemaal gelijmd door dat heerlijke einde waar ik toch even een traantje (wel traantjes) moest laten. Wat was dat een prachtig einde, zo lief en zoet en zonneschijn.

Prachtige illustraties en wat een idee om vloeipapier (ik weet even niet of het nou zo heet of niet) te gebruiken waar ook illustratraties op staan waardoor alles nog magischer en mooier werd.

Dus dit was een heerlijk en machtig mooi boek, ik heb wat traantjes gelaten om de mooiheid. Ik zou hem dan ook zeker aanraden aan iedereen.

One thought on “Review for Het meisje dat nevel weefde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: