Review for Game-Lezen (Prequels)

Review for Game-Lezen (Prequels)

Game-Lezen, op zoek naar een ring, bear, spear, candle, cave, children's books, Rian Visser, Mark BaarsDeze review is voor de Game-Lezen serie boeken: op zoek naar de ring, pas op voor de tor, aan de kant, draak!.

Ik dacht eerst toen ik deze boekjes uit de bibliotheek haalde dat dit continuatie zou zijn van de Game-Lezen serie. Maar blijkbaar zijn dit eigenlijk een soort van prequels. De eerste twee gaan over Zar en zijn eerste twee dagen, en het boek over de draak gaat over de ontmoeting tussen Lina en Zar. Ze zijn ook iets simpeler dan de boekjes die hier op volgen.

Ik heb voor elk deel een korte review geschreven!

Op zoek naar een ring: : Ditmaal zien we weer hoe de baas van het spel gewoon een vervelende insert onaardige woorden is. Sorry, maar dit is al de zoveelste keer dat de baas gewoon gemene en stomme opdrachten geeft. Ik speel toch liever een spel met leuke opdrachten en geen dreigementen. In dit boek moet Zar een ring vinden of anders is zijn spel over. We zien hem vechten met een tor, een beer, en tja, daarna zal hij de ring vinden of niet? Ik vond het wel erg anti-climax, maar ach ik gok dat het simpel moest blijven.
Ondanks de dreigementen van de baas en anti-climax ring, vond ik het toch leuk om te lezen.

Pas op voor de tor, Game-Lezen, Rian Visser, Mark Baars, Beetle, Tor, Boy, Trees, Grass, Children's BooksPas op voor de tor: : Blijkbaar is dit de nog simpelere versie van serie want het was echt supersimpel en bevatte nou niet veel inhoud (voor mijn gevoel). Wat ik wel jammer vond want ik keek uit naar een heel nieuw avontuur van Zar en Lina. Maar goed, het gaf wel een glimps in hoe het voor Zar was op de eerste dag en hoe hij begon. Hoe de torren hem steeds lastigvielen en hoe hij steeds ze te slim af was. Ik vond Zar wel dapper, heel veel mensen zouden het spel hebben opgegeven of uit zijn gelogd, maar Zar blijft. Nou vraag ik me nog steeds af of dat zo kan in dit spel, soms heb ik het gevoel dat deze kinderen vastzitten in het spel.

Aan de kant draak, Dragon, Draak, Boy, Girl, Fire, Cave, Sky, Game-lezen, Rian Visser, Mark Baars, Children's BooksAan de kant, draak!: : En het volgende deel in de serie, gelukkig dat er aan het begin de dag staat anders had ik niet geweten welke eerst kwam. 😛 In dit deel komen we eindelijk Lina tegen. Een stoer meisje, nou ja tenzij het om spinnen gaat. Super dat we eindelijk de ontmoeting tussen de twee zien, en dat blijkbaar de ring vinden dus een soort beginnersqueste is? Een heerlijk avontuurlijk verhaal met een draak, een spin, en meer. Ik heb genoten. Dit was bij ver de leukste van deze drie boekjes.

———————

Al met al, ik ben ondanks wat dingen toch blij dat ik deze prequel serie heb kunnen lezen. Ik zou hem ook zeker aanraden, en je kunt hem lezen voor of nadat je de algemene serie hebt gelezen (al denk ik dat ik het toch leuker had gevonden als ik deze VOOR de serie had gelezen).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: