Review for Dikkie Dik viert Kerstmis

Review for Dikkie Dik viert Kerstmis

Dikkie Dik viert kerstmis, Christmas Tree, Cat, Decoration, Jet BoekeVier samen met Dikkie Dik Kerstmis!

Ik vind Dikkie Dik altijd al leuk en ik moest dus ook dit boek meenemen uit de bibliotheek toen ik hem zag. Een kerstmis boek met Dikkie Dik? Leuk!

Dit boek bevat 4 verhalen en laten ook duidelijk zien dat je misschien je kerstboom en kerstkadootjes goed moet beschermen als je een stel katten hebt. 😛 In het eerste verhaal vinden Dikkie Dik en een vriendje lekkers in de boom, en tja, je weet hoe dat gaat eindigen. Ik moest enorm lachen om hoe de twee flink in de problemen kwamen. En in het volgende verhaal vindt Dikkie Dik allerlei leuk speelgoed (aka kadootjes) onder de boom. Tja, die wil natuurlijk weten of er iets leuks tussen zit. Ik kon gewoon niet boos worden op Dikkie Dik in beide verhalen. Het is de eigenaars eigen schuld dat ze het zo makkelijk maken voor de kat, en kijk nou eens hoe gelukkig hij is.
In de volgende verhalen hebben we het over sterren en vieren de katten een hele speciale kerst voor zichzelf. Ik vond het echt top van de eigenaar wat hij Dikkie Dik heeft gegeven, dat is nou een kado voor een kat!

Ik heb dus heerlijk genoten van alle 4 verhaaltjes, ik was al in de kerststemming maar met dit prentenboek ben ik nog verder in de sfeer gekomen. Je zult lekker lachen en genieten, het is echt een perfect boek voor Kerstmis! En ik blijf de tekenstijl van de schrijver/illustrator nog steeds erg leuk vinden. Dikkie Dik is enorm schattig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: