Review for Vluchtweg naar de zon

Review for Vluchtweg naar de zon

Vluchtweg naar de zon, Baru, Scenery, Houses, Car, Two Guys, Blonde Hair, Black Hair, Road Sign, RoadWTF heb ik net gelezen is mijn eerste reactie.

Goed het was nog wel redelijk te lezen, vol spanning en actie en oh ja wat sex. Also, er zullen vrouwen zijn met zulke tepels maar niet iedereen in de wereld heeft zulke schijven. En veel veel HEEL VEEL wtf.

Ontmoet Karim, op een avond is hij weer met een leuke getrouwde vrouw aan het vrijen als haar man thuiskomt. Wat volgt is het begin van een lange achtervolging door het hele land en verder. Want de man is blijkbaar het niet zo nette type en is niet blij dat zijn vrouw vreemd ging. Ik moet zeggen dat ik op dat punt al mijn ogen rolde, maar toen bleek dat ie gast OVERAL, ja echt bij de meest onwaarschijnlijke mensen, connecties had was het voor mij wel zo’n beetje voorbij. Kom op zeg, ja je vrouw is vreemdgegaan, maar spendeer je tijd aan wat anders dan iemand stalken en iedereen uitmoorden die het niet eens is met je of die iets verkeerd doet. Geef die gast die je vrouw heeft geneukt een tik en laat het daarbij.

Karim was wel OK, maar soms had ik gewoon zin om tegen hem te schreeuwen dat ie eens moest opgroeien en niet alles links en rechts moest neuken, want kom op zeg. Je wordt nu achtervolgt door een gek die je niet mag en ondertussen kijk je nog steeds naar alle vrouwen en doe je het ook met een paar. rolt met haar ogen

Met Karim is er ook een vriend, Alexandre, en ik vond die gast maar niks. Wat een klaagzak. Tuurlijk, hij had zijn momenten en hoe verder het verhaal kwam hoe beter hij werd, maar vaker vond ik hem vervelend.

De tekeningen waren best OK gedaan, ik vond alleen de gezichten niet geweldig, veel mensen leken in de 70 in plaats van de echte leeftijd die ze hadden.

Maar goed veel spanning en sensatie, een vaag en wtf plot. Maar ik kon ook zeker niet stoppen met lezen ondanks dat ik mijn stijgende verbazing zat te lezen. Dus dat heeft de schrijver toch erg goed gedaan. Ondanks alles, je zit gewoon vastgeplakt in het boek. Ik wilde gewoon erg graag weten hoe het zou eindigen. Nou het einde was nog best OK, een beetje anti-climax na alles wat er is gebeurd.

Ik weet ook niet aan wie ik het boek zou aanraden, ik weet zeker dat er ergens mensen zijn die dit soort plots helemaal het einde vinden en het niet erg vinden dat er zoveel wazigheid is.

Ik moet zeggen, ja ik rate het boek 2 sterren, en ja ik was niet altijd een fan, ik heb toch wel ergens genoten van het boek. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: