Review for Meisje(s): Alice, Charlotte & Renaud

Review for Meisje(s): Alice, Charlotte & Renaud

Bastien Vivès, Meisje(s): Alice Charlotte & Renaud, Dancing, Girls, Living Room, Boy, Big Boobs, Ouch, Pink Letters, Dark,Een verhaal over 2 meiden en een jongen.

Ik kwam dit boek tegen in de bibliotheek, het klonk wel redelijk interessant al moet ik zeggen dat ik niet echt zeker wist of dit een boek voor mij zou zijn (en ik was ook wel een beetje aan het afknappen op de enorme grote boobs van Alice die totaal niet proportioneel waren voor de rest van haar lijf, iets wat ik al veel te vaak in manga en anime zie). Maar ik ben altijd open om nieuwe dingen te proberen, nieuwe horizonnen te ontdekken. Dus ik nam hem mee. Ik had plannen om hem gisteren te lezen maar het is uiteindelijk pas vandaag geworden.

Dit boek gaat over Charlotte en haar beste vriendin Alice. Op een dag tijdens het shoppen heeft Charlotte het gevoel dat ze wordt gestalkt, wat niet eens zo vreemd is gegeven dat ze dezelfde gast steeds blijft tegenkomen. En dat is hoe Renaud in het groepje terechtkomt. Iets wat ik ietwat apart vond want sorry als iemand mij zo stalkte (ik geloofde geen moment dat het toeval was, het was gewoon té namelijk) zou ik zo ver mogelijk uit zijn buurt blijven. En daarna krijgen we een soort van love triangle.. zo zou ik het noemen in ieder geval. Want beide meiden hebben blijkbaar interesse in hem op een manier die nogal wisselt door het boek heen. We zien hoe de meiden feestjes bezoeken, op een leuke trip gaan die uiteindelijk best awkward eindigt, en dan komt het laatste stuk van het boek en daar was ik toch op aan het wachten. Zou Renaud eindelijk laten weten waarom hij zo vaak in de buurt was op die ene dag? Zou hij eindelijk vertellen wie hij leuk vond (ik hoopte Charlotte want ik vond ze enorm leuk passen samen).

Het einde was gewoonweg prachtig, en ik vond het erg mooi gedaan. Yay! Nee, ik zal niks verklappen over het einde. Muahhahah.

En nu moet even wat zeggen. Sorry, ik ben zelf een vrouw en waar Charlotte nog OK was in hoe boobs werken en alles, Alice was gewoon een tja, ik had medelijden met haar. Dus hier komt het, een rant.
Alice, lieverd, als je zulke grote boobs hebt doe dan een beha aan, want mijn hemel. AUW. Ik spreek uit ervaring hier, geloof mij maar, je wilt je boobs in een beha (of van mijn part een sportbeha) stoppen als ze groot zijn. Oh, blijkbaar later heeft ze een beha aan… sorry maar ja, boobs bewegen altijd wel op een manier (ja, zelfs met de beste behas), maar als ze in een beha zitten zullen ze niet links en rechts uitsteken onder je arm door. Wtf.
Dus ja, je ziet dat het door een man is getekend, want sorry, boobs gaan niet die kant op als je ze stil staan en ook gainaxen ze niet in het echt (zoek maar op). En sorry, de meeste mensen met zulke grote boobs hebben geen plank als onderlijf (wat Alice heeft, die heeft cup f/g en dan gewoon een papiertje als de rest onder dat). Nee. Gewoon nee. Btw, volgens mij breekt je rug dan en ik kan me alleen al voorstellen hoeveel pijn het doet (want ervaring hier). Ook jassen en andere kledingstukken gaan niet magisch onder boobs door en wrappen ze helemaal in. Nee.
Oh, en dansen zonder veel ondersteuning met deze grote boobs? AUW. Geloof me AUW. Mijn arme boobs (en mijn rug trouwens) voelden gewoon de pijn.

Nog even een stukje. Big boobs zijn helemaal OK in mijn ogen, maar maak dan het lijf proportioneel aan de boobs. Geen papiertjes of plankjes maar gewoon een gezond lijf. En let ook gewoon op hoe dingen bewegen en hoe boobs werken.

Ik vond het trouwens interessant dat Charlottes haar de ene keer rood/oranje is, dan weer geel, en dan weer oranje/rossig, dan weer een keer beige en roze/oranje. Heel verwarrend. En tja, op sommige punten is het mogelijk want belichting, maar dan nog heb ik nog nooit een roodharig meisje opeens blond gezien. 😛 Het is geen toverbal. 😛

Dus ja, wat puntjes waren gewoon minder, en het verhaal was enerzijds wel interessant maar ook een beetje saai want er gebeurde nou niet echt heel veel. Toch, hield het wel mijn aandacht op flink wat punten, want ik wilde toch weten wie van de twee meiden zouden eindigen met Renaud, als dat al zou gebeuren. 😉 Ik weet ook niet of ik het zou aanraden, enerzijds heeft het wel wat, anderzijds ik ben echt niet blij met hoe de boobs zijn getekend. Dat zou ik nog wel kunnen vergeven 10 jaar geleden, maar na zoveel van dit spul gezien te hebben in anime/manga ben ik er gewoon moe van. Doe gewoon onderzoek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: