Review for Kusje erop!

Review for Kusje erop!

Kusje erop!, Bears, Hugging, Hearts, Blue, Green Shirt, Red Dress, Smriti Prasadam-Halls, Sarah MassiniIk geef dit boek een OMG-wat-is-dit-een-zoet-boekje-kusje.

Ik dacht al toen ik dit boek zag dat ik hem enorm leuk zou vinden. En dat was zo! Alleen nog wel heel wat meer. Echt je zult een dag geen zoetigheid nodig hebben als je dit boek hebt gelezen. Wat was het zoet!

Dit boek gaat over kusjes! Over flink-zijn-kusjes tot opvrolijk-kusjes en stil-maar-kusjes, allerlei kusjes komen aan bod en ik vond het heerlijk om ze te zien. Dat zijn inderdaad alle kusjes die ik ook zo goed ken! Het boek verteld ook over de taal van de kusjes, want ja, wat betekenen deze kusjes en wat willen ze nou vertellen? Daar kom je dus ook achter!

Ik zat, terwijl ik las, constant te awwen en ohhhen en enorm te genieten van hoe lief dit boek was. En de illustraties maken het allemaal nog beter. Wat een geweldige en zoete stijl. Je wordt gewoon helemaal warm en fluffy van binnen van blijdschap en geluk.

En natuurlijk vond ik de laatste zin van het boek heerlijk: “Maar of het nu van mama is, je vriendje, je juf of je zusje… ALLES gaat beter na een kusje!” En dat is helemaal waar. Geloof mij maar.

Het boek is ook nog eens in rijm wat ik erg leuk gedaan vond.

Zoals je al leest ik vond dit boek heerlijk en geweldig. Ik zou dit zoete boek ook zeker aanraden aan iedereen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: