Review for After Dark

Review for After Dark

After Dark, Juultje van den Nieuwenhof, Mug, Hands, Face, Hoodie, Pink/Red LettersEen heerlijk spannend boek over een avond waar alles fout gaat.

Een groep met vrienden, allemaal met geheimen, komen samen voor een leuke avond bbqen en plezier en ook om de verjaardag van een van hen te vieren. Maar de avond zal echt niet lopen zoals ze hadden gedacht. Want de jarige komt niet, en allerlei geheimen komen uit.

Ik moet zeggen dat ik soms gewoon niet zag hoe deze vrienden vrienden waren. Hoe ze met elkaar omgingen, hoe ze elkaar behandelden. Ik vond het bijvoorbeeld echt waardeloos hoe ze de ene vriendin behandelden, ik kan me voorstellen dat ze niet het lef had om te vertellen dat zij een vriendin had.

Ik vond het spel wel geweldig, al vind ik wel dat er misschien wat meer regels moeten komen. 😛

Ik had even zin om Camiel ergens hard te schoppen toen hij dat deed bij Paula. Nee is NEE.

We hebben naast Paula ook Saskia als POV. We zien hoe zij wakker wordt in een donkere ruimte en wat zij allemaal beleeft terwijl ze daar is. Soms moeilijk om te lezen (die plasscene, iew), vaak heftig, en ik hoopte ook echt zo dat het goed zou eindigen voor haar. Dat iemand haar zou vinden.

Maar dan gebeuren er dingen, niet alleen bij Saskia, maar ook bij onze vriendengroep en dan komt alles samen, en ik zat helemaal op het puntje van mijn stoel. Holy wow.

Wow. Wow. WOW. Holy crap voor dat einde. applaudiseertGeweldig gedaan. Geweldig gedaan. Wat een klapper. Ik zat terwijl ik lees me af te vragen wiens POV we hadden en toen kwamen we daar, in de laatste zin natuurlijk, achter en BOEM. Het boek ging meteen omhoog in rating.

Dus ik heb echt genoten van dit boek, en ik vloog er gewoon doorheen. Er waren wat dingetjes, die ik net heb genoemd die ik jammer vond, maar er was zoveel spannends en goeds en ik vond het goed geschreven. Je wilt gewoon doorlezen om te zien hoe het allemaal zal eindigen. Ik zou het ook zeker aanraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: