Review for Minecraft – In de game + Nacht van de vleermuizen

Review for Minecraft – In de game + Nacht van de vleermuizen

In De Game, Minecraft Woodsword Chronicles, Children's Book, Nick Eliopulos, Luke Flowers, Yellow, Green Letters, Boys, GirlsDe eerste twee delen van een nieuwe Minecraft serie. Wat zou jij doen als jij, door middel van VR, naar Minecraft kan teleporteren?

Ik heb eindelijk ook boek 1 gevonden en ik heb hem meteen verslonden. Ik heb besloten om mijn reviews te combineren, ik dacht dat is wel leuk. Ik kan niet wachten op het derde, en ik gok gegeven Goodreads, het laatste boek van de serie. Hopelijk komt deze snel uit. Hup vertaler, hup! 😛

Het is een echt leuke serie met verschillende karakters die soms leuk zijn, soms strontvervelend kijkt naar Morgan. Ik vind het erg leuk dat de vertaling de namen heeft behouden. Dat is echt heel zeldzaam dus ik geef even een applausje dat er eindelijk een vertaling is die gewoon alles zowat hetzelfde laat. Heerlijk! Ik geef ook zeker bonuspunten voor de grappige titels bij elk hoofdstuk.

Ik heb zelf nog nooit Minecraft gespeeld of ooit echt interesse gehad om het te proberen, maar ik ben echt fan van de boeken over deze game. Er zijn steeds meer leuke boeken, ik weet in het begin had je echt alleen maar guides en hoe speel je het spel spul. Nu heb je heerlijke avonturen die zich in Minecraft of in zowel Minecraft en de gewone wereld plaatsvinden.

Boek 1: Ash is voor het eerst op de school en ik vond het erg leuk om te zien hoe ze zich motiveerde en hoe slim ze was. Ik vond het super hoe Jodi meteen haar onder de vleugels nam en ze best goede vrienden werden. Ik moest wel even schakelen want opeens is het een tijdje later en is er een wetenschapdingetje. Ik vond Jodi en Ash project echt fantastisch. Een exploderende Creeper pinata? Hallo, wil ik ook! Ik vond Morgan vanaf het begin gewoonweg strontvervelend. Ah, boehoehoe, iemand anders moet ook zorgen voor de klassenhamster, wat heb je het zwaar. Oh nee, iemand vindt een spel leuk dat jij ook leuk vindt, dat kan natuurlijk niet hé Morgan. En zo zit hij wel vaker te zeuren of haar expres niet bij dingen toe te laten. Wat een prut zeg. Gelukkig ziet hij wel in dat hij gewoon gemeen was. Uiteindelijk. rolt met ogen Ik vond het erg leuk om te zien hoe de kinderen in Minecraft kwamen en hoe ze probeerden uit te vinden hoe alles werkte en natuurlijk, heel belangrijk, hoe ze eigenlijk uit de wereld komen. Want probleempje… ze krijgen de VR niet af omdat ze die niet voelen. Oepsie. Ik vond het leuk om te zien hoe ze samenwerkten en hoe ze iets geweldigs bouwden. En dan is er natuurlijk ook het mysterie dat er gebeurde, iemand anders is ook in het spel. Dum dum dum.

Nick Eliopulos, Luke Flowers, Nacht van de vleermuizen, Minecraft Woodsword Chronicles, Purple, Blue, Boys, Girls, Minecraft, Children's BooksBoek 2: Dit is blijkbaar het tweede boek… um goed gedaan bibliotheek want jullie hadden boek 1 niet eens toen ik dit boek las. 😛
Ik vond het erg leuk om te lezen en zelfs al heb ik het eerste deel niet gelezen het was niet moeilijk het verhaal te volgen want ze laten dingen weten die gebeurden in het eerste boek. Blijkbaar kunnen deze kinderen door een VR Bril naar Minecraft teleporteren en daar reizen ze rond en helpen ze mensen als dat nodig is. Maar er is ook een slechterik en in dit boek is diegene er ook, achter de schermen. Blijkbaar heeft diegene de 6de VR bril gejat, oh jeetje.
Ik vond het top om te lezen wat deze kinderen deden voor het dorp (erg lief van ze dat ze het dorp hielpen en wat deden ze dat leuk), en ik vond het ook leuk om ze te zien reizen door Minecraft en nieuwe dingen ontdekken en maken. Het is zeker een wereld die ik ook zou willen ontdekken. Geef mij ook eens een VR bril!
Ik had eerst nog wat problemen met de meerdere POVs, maar op een gegeven moment liep het wat beter voor me en vond ik het juist leuk dat we zoveel POV hadden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: