Review for Ik ben écht niet bang

Review for Ik ben écht niet bang

Creepy House, Ghost, Thorns, Girl, Ik ben echt niet bang, Rick Meijer, Esther Malaparte , prentenboekEen heerlijk boek over dapper zijn en het is ook nog eens perfect voor Halloween.

Ik zag dit boek bij de boekenhandel en kon het niet laten om hem open te slaan. En toen was ik even een tijdje weg terwijl ik dit boek las, wat was het toch superleuk. Ik wil hem zeker aan mijn collectie toevoegen.

Het gaat over een meisje dat een spookhuis instapt, durft zij het wel? Haar klasgenoten duwen haar bijna naar binnen maar uiteindelijk draaien de rollen zich om en ik moest enorm lachen. Al snel had ik ook al een idee wat en waar het huis stond, wat enerzijds misschien jammer was maar ik vond het toch erg leuk gedaan door de schrijvers. Want je hebt het eerst niet door, en het is ook niet dat je bij de eerste verrassing al meteen het weet. Dus erg goed geschreven.

Ik moest wel lachen hoe het meisje heel stoer was en zich een weg baande door het huis terwijl haar klasgenoten dus helemaal niet blij waren. Tja, meiden, er is stoer zijn en echt stoer zijn.

Het einde was erg lief en ik zat met een brede grijns te lezen.

Ik vond de illustraties prachtig, wat heeft de illustrator een leuke stijl. Ik wil zeker even kijken of er nog meer boeken zijn getekend door deze persoon. Ik geef ook zeker extra punten voor de geweldige cover.

Al met al een boek dat ik zou aanraden aan iedereen. Over bang zijn, dapper zijn, en een spookhuis bezoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: