Review for Hoger! Hoger!

Review for Hoger! Hoger!

Dandelion, Scenery, Maria Trolle, Cover,Hoger! Hoger! Pink Ribbon, Caterpillar, Flowers, Purple, Pink, Yellow, Sun, Een mooi boek over een rupsje die besluit op avontuur te gaan.

Ik moet zeggen dat ik niet wist waar het boekje over ging tot ik hem las. Ik heb deze puur en alleen voor de machtig mooie cover meegenomen uit de bibliotheek. En ik ben blij dat dit dus ook een boek is met een mooie inhoud.

Ontmoet ons kleine rupsje, ze woont diep onder de grond maar op een dag besluit ze haar warme huisje te verlaten en op avontuur te gaan. Ze wil de mooie paardenbloem beklimmen. Ja, hij is uitgebloeid maar ziet er nog steeds top uit. Ik vond het enorm dapper van haar om die bloem te beklimmen, er is zoveel gevaar in het gras maar ze doet het gewoon. Wat daarna gebeurd? Tja, ik zal niks verklappen maar ik vond het erg leuk en ik had veel plezier in het lezen. Natuurlijk af en toe een tikje magisch (want ik kan me niet voorstellen dat het allemaal zo makkelijk gaat), maar een beetje magie is zeker niet verkeerd.

Het einde was erg zoet en lief en wat was ik blij voor ons rupsje.

De tekeningen zijn prachtig gedaan er zijn bergen details en alles is heel kleurrijk. Ik vond het leuk dat we niet alleen ons rupsje zagen maar ook andere insecten en hun huisjes.

Ik zou dit boek ook zeker aanraden als je een leuk boekje zoekt over dapperheid en motivatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: