Review for De stad van Ingela

Review for De stad van Ingela

De stad van Ingela,  Ingela P. Arrhenius, City, Metro, Store, Bridge, Fountain, Kid, Old Man, Birds, Selfie, Children's BookWat voor dingen kun je verwachten in een stad? Reis mee met Ingela P. Arrhenius en zie wat er is te vinden.

Een machtig mooi boek wat ik echt aan iedereen zal aanraden. Dit boek gaat over wat voor dingen je kunt vinden in een stad (natuurlijk is niet alles te vinden in elke stad, maar de stad in dit boek is gewoon een hele bijzondere). We zien mensen (verschillende beroepen), winkels, een dierentuin, transport, een school, huizen, en meer. Ik vond het heerlijk om elke pagina om te slaan en te zien wat we nu gingen bezoeken.

En gedaan in een superleuke stijl, die Ingela P. Arrhenius kan er wat van, hopelijk kan ik nog meer boeken van haar vinden in een van mijn bibliotheken. En net even gekeken, en ja er zijn er meer, dus jullie kunnen binnenkort nog een paar andere boeken zien verschijnen op mijn Currently Reading.

Dit boek doet het perfect voor kinderen, ze kunnen woordjes leren en ook zien wat ze in een stad kunnen verwachten. Aan het begin/einde (aan de binnenkant van het boek net na de kaft en net voor de kaft) staan verschillende objecten en mensen en dieren met de namen eronder. Super dat dat is toegevoegd.

Oh, en kun jij tellen hoe vaak de kat op de platen te vinden is?

Dus echt een aanrader. Leuk voor volwassenen want de schrijfster/illustrator heeft een erg leuke en mooi stijl, en leuk voor kinderen vanwege de stijl en het feit dat ze op een leuke manier over verschillende dingen kunnen leren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: