Review for Feest op de manege

Review for Feest op de manege

Feest op de manege, Thea Stilton, Mice, Horses, Colourful, Cover, Thea SistersEen nieuwe Thea Stilton en ditmaal is er feest en een mysterie!

Ik heb even op mijn reservering moeten wachten, maar nu heb ik eindelijk de kans gehad om hem te lezen. De meiden gaan weer naar de manege waar ze al eens eerder zijn geweest, want er is feest! En willen de Thea Sisters helpen? Natuurlijk willen die meiden dat, ik heb ze nog niet ergens nee op zien zeggen. 😛

Maar het was wel erg leuk om ze met zoveel plezier en genot te zien helpen en het feest steeds mooier maakten. En naast de feestvoorbereidingen leren ze ook wat meer over de eigenares en haar vriendinnen. Inclusief dat ze met een het contact is verloren (of wel, ze heeft geprobeerd contact te leggen maar het ging niet meer). Ik vond het erg verdrietig om te lezen. En later komen we er ook achter waarom de 3rde vriendin niet meer echt in de buurt is. Zoals zo vaak is het dat.

En natuurlijk is er mysterie, want met wie is Joanna aan het bellen en waarom doet ze zo mysterieus? Nou ja, ik had al snel een vermoeden natuurlijk, vooral gegeven hoe de gesprekken gingen. De meiden moeten natuurlijk hun neusjes er weer insteken, enerzijds OK, anderzijds, kom op meiden. 😛 En later gebeurde er nog ietsje meer, maar dat zal ik niet verklappen.

Helaas is het valse kreng, Vanilla, er ook. Wel lief van de Thea Sisters dat ze haar vroegen, ik weet niet of ik zo netjes was geweest gegeven al het gedoe van Vanilla en al haar vieze truukjes. Natuurlijk moet ze weer pronken met haar veren en ik zat mijn ogen te rollen. Meidje toch, doe gewoon even normaal. Misschien dat mensen je dan wel mogen en naar je luisteren?

Het feest was erg leuk en ook het einde was toppie. Erg blij met het einde. Oh, en natuurlijk vond ik het geweldig dat het boek ook veel paarden had (want manege) en praatjes over paarden.

Al met al dus weer een leuke Thea Sisters deel. Ik kan niet wachten op het volgende boek.

Star rating, 3.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: