Review for Nog 10 welterustenkusjes

Review for Nog 10 welterustenkusjes

Pink/Red, Twins, Big Bed, Nog 10 welterustenkusjes, Jeske Verstegen, Children's Book, Going to Bed, Picture BookEen superzoet boek over naar bed gaan en nog wat kusjes geven!

Ik kon dit roze boekje niet laten liggen in de bibliotheek, het zag er gewoonweg te lief en schattig uit, en ik vond het thema ook erg leuk. Een tweeling die nog niet naar bed wilt en iedereen kusjes wilt geven? Awww.

Ja, deze tweeling moet eigenlijk slapen maar dat willen ze niet (of kunnen ze niet, hangt er maar net af hoe je het bekijkt natuurlijk). Nee, ze moeten eerst iedereen, echt iedereen, een kusje geven. Dus daar komt knuffel 1, en knuffel 2, en oh ja de pop moet ook, en die knuffel kan toch ook niet vergeten worden? En oh ja, ze moeten wel mee het bed in. Ja ja, deze tweeling weet het enorm leuk te brengen. Ik moest op punten wel even grinniken vooral toen de ouders dat vroegen. Het einde was ook weer heel zoet, aww. Slaap lekker tweeling, slaap zacht. Verdrink niet in de knuffels.

Het was op punten natuurlijk een beetje herhalend, maar ja dat krijg je nou eenmaal. Ik vond het ook niet heel erg. Je kunt dit boek trouwens ook als tel oefening gebruiken. Samen tellen hoeveel knuffels er al in bed liggen, tellen hoeveel kusjes er nog over zijn. Het is dus niet alleen een voor het slapen gaan prentenboek maar je kunt er nog meer mee doen. Ook leuk om bijvoorbeeld een avondje hetzelfde te doen als de tweeling in dit boek. Hoeveel kusjes moet jouw kindje geven voordat hij/zij iedereen heeft gehad?

De tekeningen waren, zoals ik al had verwacht, erg schattig en zoet. Ik vond de tekenstijl erg leuk (en grappig want het bed van de tweeling is erg groot en de tweeling zo klein).

Ik zou dit zoete boek aan iedereen aanraden. Het was erg leuk! En lief!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: