Review for Handboek voor superhelden deel 1 + deel 2

Review for Handboek voor superhelden deel 1 + deel 2

Handboek voor superhelden, sunset, red outfit, superhero, children's books, Red/Yellow/OrangeEen klein meisje vindt een schijnend rood boek en besluit superheld te worden!

Ik hou van superhelden, al moet ik zeggen dat ik niet heel veel heb met Marvel/DC (al heb ik daar ook wel mijn favorieten in zitten hoor). Maar dit kon ik niet laten liggen, de covers spraken me enorm aan en ik vond de blurb ook erg leuk. Ik heb ook echt genoten van beide delen en nu hoop ik maar dat de andere delen snel worden vertaald naar het Nederlands.

Ik heb voor beide boeken een korte review geschreven en die wil ik toch delen op mijn blog!

Deel 1: Eindelijk had ik hem dan in mijn handen, deel 1! Ik moest even zeoken maar ik hem hem uiteindelijk bij bibliotheek #1 gevonden! Ik had deel 2 al gelezen omdat ik pas thuis uitvond dat het deel 2 was. En nu kon ik dus eindelijk achter het hele verhaal komen. We zien hoe onze meid na weer een verrotte middag vol gepest een rood schijnend boek vindt in de bibliotheek, het zit vol met allerlei tips en truuks hoe je superkrachten kunt leren en hoe je kunt oefenen. Ze kiest er drie uit en oefent zich helemaal lam, ik vond het heerlijk om te zien hoe hard ze haar best deed. Nogmaals jammer van de hamsters dat zijn goudhamsters die wil je niet bij elkaar zetten en vooral niet in zo’n kleine kooi. Maar wel leuk dat ze probeerde met ze te praten. Het pesten was ergggg jammer, wat een stel trollen zijn die jongens. Haar eerste klus als superheld was superleuk en spannend. En nogmaals, leuk dat dit allemaal strips zijn. Oh, en ik denk dat oma en de bibliotheekmevrouw weten van superhelden.

Handboek voor superhelden - Deel 2: Het rode masker, Blue Cover, Flying, Children's Book, Red OutfitDeel 2: Ik hou van superhelden en ik kon dit boek dan ook niet laten liggen. Ik wist alleen niet dat het deel 2 was. Daar kwam ik pas achter toen ik hem op Goodreads toevoegde. Ik was dus even bezorgd dat ik misschien iets zou missen, maar nee! Ik had niet echt het gevoel dat ik veel miste. Natuurlijk was ik wel even nieuwsgierig over hoe ze nou superheld is geworden, maar ik ga binnenkort ook het eerste deel zoeken.
Ik vond het pestgedoe wel erg jammer, ik had het liever niet gezien in het boek. Maar ja, ze moet blijkbaar iets overkomen om sterker te worden. Ik vond het ook jammer dat er wederom een kind is met een slechte hamsterkooi en je moet niet zulke hamsters samen zetten. Het lijken goudhamsters en die moeten alleen wonen. 😐 Ik snap dat ze magisch is met dierentaal, maar dan nog. NEE.
Ik had verwacht dat dit boek gewoon tekst was maar het is een en al strip! Leuke stijl tekeningen.

voor beide delen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: