Review for Fout

Review for Fout

Een meisje, alleen, vast aan een boom. Wie heeft haar ontvoerd en wat wil diegene van haar?

Ik ben in een Mel Wallis de Vries bui, dus ik ga de komende weken maar weer al haar oude boeken lezen. Deze was de eerste, die heb ik toen hij uitkwam gelezen dus al 11 (wauw waar gaat de tijd heen) jaar geleden. Het is dus helemaal (of in ieder geval grotendeels) weer nieuw voor me.

Ontmoet Sophia, na een heel goed feestje wordt ze wakker aan een boom. Ze weet niet wat er is gebeurd, waarom het is gebeurd. Ze weet alleen dat iemand haar vanavond gaat vermoorden. Door dit boek heen krijgen wij een duidelijk beeld van wat er is gebeurd in de afgelopen weken. Over Damian, over haar vriendinnen, nog meer Damian want die jongen speelt een enorme rol in het hele gebeuren.

Dan is er natuurlijk de whodunnit, want door het boek heen zien we ook de dader. Ik vind het altijd heerlijk als de dader ook een POV krijgt. Je krijgt dan al wat hints en je ziet ook dieper in het karakter van de dader.

Ik moet zeggen dat ik echt niet meer wist wie de dader nou was! Ik had al een vermoeden dat het niet x kon zijn, maar wie het dan wel was? Geen idee! Tot de confrontatie. Natuurlijk heb ik het boek nog eens doorgebladerd omdat ik wilde weten of ik nu iets had gemist, maar ik kon zo snel even niks vinden. Ik ben dan ook best gaar dus misschien ligt het daar aan. Al weet ik ook wel van Mel Wallis de Vries dat ze HEEL goed de dader kan verstopppen.

Het einde was erg spannend, al zou ik graag toch nog een epiloog hebben gehad. Er waren wat dingen die ik graag had willen zien.

Ik heb dus echt supergenoten van dit kleine boekje en het was heerlijk spannend. Mijn rating was eerst 3 sterren maar nu gooi ik hem naar 4.5 sterren. Want dat verdient dit boekje helemaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: