Review for Wie rijdt?

Review for Wie rijdt?

Kom mee en puzzel wie er in een auto rijdt in dit heerlijke boek!

Ik kon dit boekje niet laten liggen, ik was wel even verbaasd over het formaat. Ik had een gewone prentenboek verwacht, maar dit is een dik kartonnen boekje.

Er zijn verschillende wagens en het is aan de lezer om uit te vinden wie er in welke auto gaat rijden. Vaak is het heel simpel om te zien, al moet ik zeggen dat ik met een rijder toch even de verkeerde had. Ik had niet gedacht dat diegene in die auto zou passen. 😛

Aan het einde komen alle auto’s samen en is er ook daar een klein puzzeltje, wie denk je dat er als eerste ergens zal aankomen?

Ik denk dat het erg leuk is voor kinderen om uit te vinden welk dier in welke auto gaat, en ook waarom ze denken dat het zo is. En dan heb je ook nog eens dat je kan praten met je kinderen of ze kunnen uitvinden wat voor voertuig de overgebleven dieren zouden rijden (want sommige hebben een duidelijk kostuum aan). Ook kun je vertellen of vragen of ze weten welk dier een zeker dier is.

De tekeningen, wel de wagens waren erg leuk gedaan, maar ik was niet zo’n fan van de dieren, ik vond ze een beetje vreemd (en in het Engels creepy) getekend.

Zeker een aanrader want je kunt alle kanten op met dit boek. Er is veel te doen naast het uitzoeken van de wagens + rijders.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: