Review for Wohiohio! Wie brult daar in de jungle?

Review for Wohiohio! Wie brult daar in de jungle?

Er klinkt geluid uit de jungle! Help de kinderen uit te vinden wat het geluid is en kies zelf de route, misschien kom je er nog achter, of misschien dans je liever de hele nacht?

Ik had een tijd geleden ook de schrijfsters andere boek gelezen, namelijk: Joehoe! Sprookjesprins? Wat, net als dit boek, een heerlijk boek was om te lezen omdat je zelf het verhaal mag vormen. Je hebt een aantal prompts maar verder mag je zelf alle kanten op. Misschien wil je wel gewoon weer snel naar huis? Of misschien toch dieper in het bos? Wat je ook wilt, je kunt het met dit boek voor elkaar krijgen.

Ditmaal gaat het over een zus en broer die samen op zoek gaan naar het mysterieuze geluid uit de jungle. Op de weg ontmoeten ze van alles en iedereen goed en kwaad. Om bij het geluid te komen moeten ze een hele reis maken die steeds spannender en spannender wordt.

Af en toe moest ik wel lachen om de keuzes, wat waren die leuk bedacht!

Ik weet nog niet wat ik moet denken van dat kinderen een pijp moeten roken om verder te komen, maar ja. Gelukkig hadden de kinderen ook hun woordje klaar en dat maakte me wel blij.

Uiteindelijk kwam ik bij het echt einde, wat was toch het geluid, en ik lag toch even dubbel. Dat had ik zeker niet verwacht! Leuk!

Dus een heerlijk boek om te lezen als je even wat anders wilt dan de boeken die je normaal hebt. Als je eens zelf regie wilt nemen over het verhaal. Het boek heeft prachtige tekeningen, ik vond alles erg mooi getekend. Dus ik zou dit boek zeker aanraden. Het is spannend, het bevat humor, het is vol met dapperheid, en kom op, wil jij niet ook weten wat het geluid is?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: