Review for Dinosauriërs en andere prehistorische dieren

Review for Dinosauriërs en andere prehistorische dieren

Een leuk en mooi boek over dinosauriërs en andere prehistorische dieren!

proestDinosauriers met veren, ah ja, ik weet weer waarom ik niet meer boeken lees over dinosauriërs. De veertjes. Die er enorm lame uit zien. Sorry hoor, maar nee. Leuk dat er nieuwe ontdekkingen zijn, maar voor mij blijven dinos zonder veertjes. En gelukkig hebben we in dit boek nog genoeg geen-veertjes-dinos. Ik huil alleen steeds als ik mijn lieve raptors zie.. die nu gewoon kippen zijn. 🙁 No worries guys, ik zal jullie voor altijd blijven zien als die stoere reptielen.

Maar ik kon dit boek toch niet laten liggen, het had iets te doen met de illustraties, kom op, zeg jij nou maar nee tegen die twee schatjes op de voorkant, kijk nou naar die lieve oogjes. Awww! Zo zoet! Zo lief!
En het was ook erg mooi getekend binnenin het boek. Ik vond het wel komisch dat zoveel diertjes van die schattige oogjes hadden die totaal niet bij ze pasten, maar wel erg schattig waren.

Leuke informatie, al niks nieuws voor mij, maar nog steeds leuk om te lezen, vooral vanwege de commentaren die erbij stonden (zoals grapjes over de dino). Neem nou deze, van pagina 87: “In elk geval de tyrannosauriërs waren dol op hen – misschien wel op een broodje met kaas en ketchup? Njam!” Ik lag dus regelmatig dubbel, leuke humour heeft deze schrijver en gelukkig heeft de vertaler het goed vertaald zodat de humor behouden bleef.

Ik heb dus zeker genoten van dit boek, en ik zou hem aanraden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: