Review for De vier kaboutertjes in de winter

Review for De vier kaboutertjes in de winter

Een heerlijk boek over de Winter vanuit de oogjes van 4 kaboutertjes.

Deze kaboutertjes houden wel van de winter. Ze hebben allemaal heerlijke avonturen, maar ze helpen ook alle dieren in het bos in deze koude periode. Zijn je nootjes verdwenen? Laat het maar over aan de kaboutertjes, ze vinden het in een knipt met haar vingers. Ben je net met je domme hoofd tegen een boom gevlogen, ze geven je liefde en een bed.

Maar we zien ook allerlei avontuurtjes en leuke dingen, zoals hoi zeggen tegen de vogels die hier in de winter komen, schaatsen (en dat je misschien toch wat langer moet wachten), sneeuwpoppen maken. Heerlijk om te lezen, en het zorgde ervoor dat ik verlangde naar een winter (want op dit moment zuigt hij).

De illustraties waren echt heel mooi en gaaf gedaan. Niet alleen tekeningen maar ook werden er andere materialen gebruikt. Zoals gebreide stukjes voor sneeuw, glitterplakband met sneeuwvlokjes, en nog veel meer. Supercreatief, en ik zou willen dat we al dat spul ook konden aanraken.

Van wat ik kon zien is alles ook in rijm, dat maakt het verhaal nog leuker om te lezen, het gaf extra dynamiek aan deze al erg enthousiaste kaboutertjes.

Ik zou dit boek dus zeker aanraden. De kaboutertjes zijn schattig, het boek past beter bij het seizoen dan het seizoen op het moment zelf is, leuke illustraties, en grappige avonturen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: