Review for Dat wordt smullen

Review for Dat wordt smullen

Een konijn vindt een lekkere wortel, maar soms komen lekkere dingen niet zomaar.

Ik kon dit boek gewoon niet laten liggen, het heeft zowel schattige konijntjes en wortels en dan is het ook nog eens geschreven is door Tjibbe Veldkamp!

Ik dacht eerst nog dat het gewoon een verhaal zou zijn over een konijntje die een lekker worteltje vindt en dan in de pan belandt, maar het is nog veel meer! Het was namelijk een heel leuk spel dat onze konijntje met zijn vriendjes doen om de vos (of moet ik vossen) te plagen. Het deed me erg denken aan Wile E. Coyote and the Road Runner. Gewoon de mafheid en dat ze steeds de vos een loer draaien.

Gelukkig, in tegenstelling tot in Wile E. Coyote and the Road Runner, lukt het de vos om de konijntjes te vangen, met wat hulp. Dat vond ik wel erg leuk. Ja, ik vond het ook wel zielig voor de konijntjes, maar ja, ik vond dat de slechterik ook wel eens mocht winnen.

Maar dan gooit de schrijver nog een leuke twist naar de schrijvers, en ik vond het gewoon geweldig. OMG, die arme vosjes!

Dus een heerlijk en grappig verhaal met hele leuke illustraties! Ja, ik heb echt genoten van dit boek. Ik zou hem dus ook zeker aanraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: