Review for Broer & Zus

Review for Broer & Zus

Een heerlijk boek (met twee kanten) over een broer en een zus.

Dit boek heeft twee kanten, je kunt het boek omdraaien en dan de andere kant lezen, plus, makkelijk, je kunt ook kiezen wie je eerst wilt lezen, broer or zus? Of gewoon alleen maar 1 van de 2. Wat jij maar wilt!

Leuk ook dat het verhaal van beide kanten samen komt in een gedeelde middenstuk. Een middenstuk die me heel erg aan het lachen maakt. Zijn ze eindelijk eens over dingen en dan komt er nog iets op hun pad. Veel succes naar jullie allebei.

Dit was enorm lief, in het begin (en dit telt voor beide verhalen) zie je onze zus of broer vertellen waarom de ander ZO vervelend is. Zoals dat de zus enorm saai is (broer) en dat de zus op dagen niet gezellig kan kletsen met haar vriendinnen omdat haar broertje naar huis moet (zus). Maar dan komen de stukjes met dat ze elkaar ook missen. Want het is toch stil, want diegene kan zulke geweldige torens bouwen. Ik vond het heerlijk om te lezen hoeveel ze om elkaar gaven. Het was erg lief.

De tekeningen zijn ook zeker erg geweldig. Leuk om de dieren ook terug te zien komen in de tekeningen en dus niet alleen op de cover.

Dus een zoet en lief boek en ik zou het zeker aanraden, of je nou een zus hebt of een broer, of gewoon geen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: