Review for Laat maar los, Koala

Review for Laat maar los, Koala

Een schattige koala leert dat misschien de grond toch niet zo eng is in dit schattige prentenboek!

Ik beken dat ik dit boek voornamelijk heb genomen omdat de cover zo enorm schattig is. Hoe kan ik nou een wollig koalaatje laten liggen, inderdaad, dat kan niet!

Ontmoet een klein wollig koalaatje, hij heeft het wel goed in zijn leuk boom. Hij heeft een hangmat (want soms wil je wel eens wat anders dan een tak knuffelen), een hoedenhaakje (met hoedje). Ja, hij heeft alles wat hij wil. Waarom zou hij nou naar de grond gaan? Ik vond het wel sneu dat hij niet naar de grond toe durfde gaan, zelfs niet als zijn vrienden (of in ieder geval de dieren in de buurt) hem proberen te verleiden met leuke activiteiten.

Maar dan is er een gebeurtenis, en nee ik ga niet vertellen wat, dat zorgt dat onze koala over zijn angst moet heenkomen, en snel.

Ik vond het einde echt superlief, en wat was ik blij met wat daar gebeurde.

De tekeningen zijn enorm schattig, niet alleen onze koala is leuk en schattig, maar ook de dieren om hem heen.

Ik heb dus genoten van dit boek, over het overwinnen van je angst, en dat nieuwe dingen proberen misschien toch niet zo eng is als het lijkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: