Review for Gestrand met een miljonair

Review for Gestrand met een miljonair

Een miljardair (sorry ik weiger het volgens de verkeerde vertaling te noemen) en een leuk meisje ontmoeten elkaar als ze door een storm in een lift (en een hotel) vast komen te zitten.

Ik vond deze toch stukken minder leuk dan het eerdere deel dat ik las. Waarom? Wel, ik vond Logan gewoon een kwal, een grote grote kwal. Ten eerste loog hij tegen Brönte over wat hij in het hotel deed (goed, dat kon ik nog enerzijds snappen, maar kom op je seks met haar dus hup hup vertel het maar eens). Daarna koopt hij tot 2 keer toe haar werk op omdat hij met haar wilt praten (echt wie doet dat?). En dan snapt hij gewoonweg niet dat ze echt in hem geinteresseerd is en niet in zijn geld. Hij snapt gewoon ook niet dat ze een normaal meisje is en niet weet hoe ze met al dat geld en macht moet omgaan. En later denkt hij na een paar dates en wat seks dat ze maar gewoon weer bij hem gaat wonen. Um, nee. Dat is niet hoe dit werkt. En ik vond het jammer hoe hij af en toe best gemene gedachtes had over haar baan als serveerster.

Plus toen ik mijn verloofde dit boek probeerde uit te leggen, vond hij het echt een prequel voor Fifty Shades of Grey, vooral toen ik vertelde dat er ook een helikopter en veel seks was. 😛 En nee zowel mijn verloofde als ik hebben niet Fifty Shades of Grey gelezen (en willen we ook nooit doen), maar we hebben wel de hilarische trailers van de films gezien, en dan vooral wat mensen er van hebben gemaakt (zoals Honest Trailers), en natuurlijk hoor je er (helaas) nog genoeg over.

En sorry Brönte, kun je alsjeblieft je mond dichthouden met al die irritante quotes van je? Mijn hemel, op elk moment had ze wel een quote. Echt, tijdens de seks, tijdens een date, tijdens haar werk, tijdens een hoogtepunt. Meid, alsjeblieft. Nee. Leuk dat je quotes uit kan spugen, dat is een talent, maar misschien het echt minderen.

Ik vond het wel leuk dat deze twee elkaar ontmoeten door een orkaan, dat is toch een leuk verhaal voor later, als ze ooit kinderen hebben. En ik gok wel dat ze die gaan krijgen.

En zoals ik al in het vorige review zei, en ook in elke review zal zeggen. Wie heeft bedacht dat een billionaire aka miljardair nu opeens een miljonair is? Zelfs Logan zegt dat ie meer dan een miljoen heeft. Meerdere keren. En dat mag al blijken trouwens uit het feit dat hij zoveel huizen heeft, auto’s heeft, en bedrijven. Hemeltje.

Natuurlijk is er ook genoeg seks, gelukkig niet zo cringy als in het andere deel dat ik las. Ik vond het soms iets te veel, dus soms heb ik er gewoon snel over heen gelezen. Sorry, ik ben gewoon nog niet heel comfortabel met seksscenes lezen.

Er was ook genoeg drama en sorry ik zat vaak gewoon met mijn ogen te rollen om alles. Ik snap enerzijds wel waarom Brönte deed wat ze deed, en ik zou waarschijnlijk ook hetzelfde gedaan hebben. Maar het zou wel fijn zijn als mensen het snapten. In plaats daarvan kwam het een beetje over alsof het allemaal maar aanstellerij was, zo van je moet maar blij wezen dat je een man aan de haak hebt geslagen die je wilt verwennen. 😐 Plus het was allemaal zo makkelijk opgelost. zucht

Er was ook genoeg leuks hoor, want Logan en Brönte hebben wel een klik. En het hele gestrand in een resort was ook erg leuk om te lezen. Plus we zien Jonathan weer. En we krijgen alvast een voorproefje voor het volgende boek (met Hunter en Gretchen).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: